Haberler

İlköğretim Okulunda Anketli Eğitim

Nevşehir Cumhuriyet İlköğretim Okulu'nda, Öğrencilerin Psikolojik ve Sosyal Yapılarını Belirlemek Amacıyla Anket Uygulaması Başlatıldı. Okul Yönetimi, 33 Sorudan Oluşan ve Çocukların Özellikle Sosyal Yapının Eğitime Etkilerinin Saptanmasına Yönelik Anketi Yine Okul Öğrencilerine Yaptırıyor.

NEVŞEHİR Cumhuriyet İlköğretim Okulu'nda, öğrencilerin psikolojik ve sosyal yapılarını belirlemek amacıyla anket uygulaması başlatıldı. Okul yönetimi, 33 sorudan oluşan ve çocukların özellikle sosyal yapının eğitime etkilerinin saptanmasına yönelik anketi yine okul öğrencilerine yaptırıyor.

Cumhuriyet İlköğretim Okulu Müdürü Meded Harmanda, 3- C sınıfında okul öğretmenleri Recep Erdem, Engin Arslan ve Nilgün Yalım başkanlığında 'Bilişimci Martılar Projesi' kapsamında, okuldaki yürütülen eğitim çalışmalarında öğrencilerin başarılarının daha da üst noktalara ulaştırılmasına yardımcı olmak amacıyla çalışma başlatıldığını söyledi. Harmanda, bu yapının daha net ortaya çıkması amacıyla, Cumhuriyet İlköğretim Okulu'nda öğrenim gören 750 öğrenciye yönelik anket yapıldığını ve bu anketin oldukça inandırıcı ve gerçekçi sonuçlar ortaya çıkarması amacıyla anket çalışmalarının 3-C sınıfı öğrencileri tarafından gerçekleştirildiğini söyledi. Ankette öğrencilere şu sorular yöneltildi:

'Evinizde kimlerle yaşıyorsunuz?', 'Anne ve babanız ayrı mı, ayrı ise bu durum sizi nasıl etkiliyor?', 'Çalışarak ailenize katkıda bulunuyor musunuz?', 'Anne ve babanızdan şiddet görüyor musunuz?', 'Daha farklı bir ailenizin olmasını ister miydiniz? Nasıl olmasını isterdiniz?', 'Anne ve babanız sık sık kavga eder mi?', 'Bu durum sizi nasıl etkiler?', 'Anne ve babanızın ailenizin huzurunu bozan kötü alışkanlıkları var mı?', 'Ailenizden sıkılıp uzaklaşmak istediğiniz olur mu?', 'Pop star veya sinema sanatçısı olmak ister miydiniz?', 'Elinizde sihirli bir değnek olsa ilk önce neleri değiştirmek isterdiniz?', 'Aileniz ders çalışmanız için baskı yapıyor mu?', 'Evde kendinizi yalnız hissettiğiniz zamanlar oluyor mu?', 'Yaptığınız hataları ailenize söylemeye çekinirmisiniz?', 'Anne-babanızın sizi sevmediğini düşündüğünüz olur mu? , 'Anne ve babanızın size nasıl davranmasını isterdiniz?', 'Kendinizi hiçbir işe yaramaz biri olarak düşündüğünüz zamanlan olur mu?', 'Evde ders çalışmanızı engelleyin olumsuz durumlar var mı?', 'Hangi dizileri seyrediyorsunuz?', 'Aileniz televizyon izlemenizi sınırlandırıyor mu?', 'Bir günde ne kadar televizyon izliyorsunuz?', ''İnternet cafelere gidiyor musunuz?', 'İnternet cafelere gitmenize aileniz bir sınırlama yapıyor mu?', 'İnterneti hangi amaçlı kullanıyorsunuz?', 'Bilgisayarda hangi oyunları oynuyorsunuz?', 'Televizyonda gördüğünüz karakterlerden hangisi veya hangilerinin yerinde olmak isterdiniz?'

Sinan KORKMAZER

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 20 Nisan Cumartesi Survivor yeni bölüm! AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 20 Nisan! Malatya deprem mi oldu? SON DAKİKA az önce Malatya'da deprem mi oldu, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 20 Nisan Malatya depremi! Ihlara Vadisi nerede? Ihlara Vadisi hangi şehirde, ilde? Ihlara Vadisine nasıl, nereden gidilir? Gaziosmanpaşa Belediyesi hangi parti? Gaziosmanpaşa Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı kaç kaç? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı bitti mi, ilk yarı mı, ikinci yarı mı? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı hangi kanalda, saat kaçta? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı şifreli mi, nereden izlenir? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı şifreli mi, nereden izlenir? 23 Nisanda noterler açık mı? 23 Nisanda noterler çalışıyor mu, kapalı mı olacak? 23 Nisan 2024 Salı günü noterler çalışıyor mu? Pazar günü noter açık mı? Pazar günü noterler saat kaça kadar açık? 2024 noter mesai saatleri! Bu akşam hangi diziler var? 20 Nisan TV yayın akışı! Bugün TV'de hangi dizi ve filmler var? 1 MAYIS OKULLAR TATİL Mİ 2024: 1 Mayıs'ta okullar tatil edilecek mi, resmi tatil mi? Diyarbakır'da belediye meclis salonunda Türk bayrağı kaldırıldı mı? 23 Nisan hastaneler tatil mi? 23 Nisan hastaneler açık mı, çalışıyor mu? İzzet Yıldızhan evli mi? İzzet Yıldızhan'ın eşi kim?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title