Haberler

İlköğretim Öğrencisi Arkadaşı İçin Başkan Adaylığından Çekildi

Nevşehir Kardelen Koleji 8.sınıf öğrencisi Seyit Can Karacaoğlan öğrenci meclis başkanı seçimlerinde gösterdiği örnek davranış ile tüm arkadaşlarının takdirini kazandı.

Nevşehir Kardelen Koleji 8. sınıf öğrencisi Seyit Can Karacaoğlan öğrenci meclis başkanı seçimlerinde gösterdiği örnek davranış ile tüm arkadaşlarının takdirini kazandı.

Kardelen Koleji İlköğretim Okulu'nda yapılan öğrenci meclisi başkanlığı seçimleri öncesinde Karacaoğlan, çok sevdiği arkadaşı da okul başkanlığına aday olunca başkanlık adaylığından çekildiğini ve arkadaşına yürekten destek verdiğini söyledi.

Sınıfında arkadaşlarını duygulandıracak konuşma yapan Karacaoğlan, "Ben arkadaşım ile yıllarca birlikte zaman geçirdim. Bir gün öncesinde birlikte başkanlığa aday olduğumuzu açıkladık. Ertesi gün arkadaşım kendisi için bir konuşma metni hazırlamış. Ben onun gibi konuşma metni falan hazırlamadım. O an anladım ki arkadaşım bizleri daha iyi temsil edecek. Benim için dostluk, arkadaşlık bir başkanlıktan daha önemli. İşte ben bu yüzden adaylıktan çekilme kararı aldım. Bundan sonra arkadaşıma yürekten destek veriyorum ve onun okul meclis başkanı seçilmesi için çalışacağım" diye konuştu.

Karacaoğlan'ın konuşmasından sonrasında tüm sınıf arkadaşları ve öğretmeni ayakta alkışladı.

Okul Meclis Başkanlığı seçimini ise Karacaoğlan'ın desteklediği arkadaşı Hakkı Bulduk kazandı.

- NEVŞEHİR

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title