Haberler

İlköğretim Öğrencilerinden 6 Engelliye Tekerlekli Sandalye

Mersin'in Tarsus ilçesinde SEV İlköğretim Okulu öğrencileri, harçlıklarıyla aldıkları 6 tekerlekli sandalyeyi ihtiyaç sahibi engellilere teslim etti.

SEV İlköğretim Okulu öğrencileri, Engelliler Haftası dolayısıyla harçlıklarından artırdıkları paralar ve kek satışı yaparak elde ettikleri gelirle 6 adet tekerlekli sandalye aldı. Tekerlekli sandalyeler, Engelliler Derneği ve Rotary Kulübü aracılığıyla ihtiyaç sahipleri Ahmet Yamar, Atakan Başaran, Şöhret Özdemir, Özkan Yılmaz, Cemil Sarı ve Bilal Apaydın'a teslim edildi. Engellilere çiçek de veren ilköğretim öğrencileri, törende yazdıkları şiir ve kompozisyonları okudu.

Törende konuşan Okul Müdürü Can İstif, öğrencilerinin, kendi rızaları ve inisiyatifleriyle böyle bir duyarlılık gösterdiğini söyledi.

Tarsus Engelliler Derneği Başkanı Ali Çelik de, kimsenin sakat olmasını istemediklerini ifade ederek, "Bizler çeşitli yerlerimizden sakat doğmuşuz ya da sonradan sakat kalmışız. Sizin gibi duyarlı insanların bu tür yardımları bizleri onure etmektedir. Allah herkese sağlıklı ve huzurlu, mutlu bir hayat nasip etsin. Sizlere, okul müdürüne, öğretmenlerinize ve velilerinize teşekkür ediyorum" dedi.

(EY-MT-Y)

18.05.2007 16:51 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title