Haberler

İlker Ayrık'ın Çocuklarla Tamtam Dansı Damga Vuracak!

Güncelleme:

Bu hafta sonu "İlker Ayrık'la 10 Numara 5 Yıldız"a 4,5 yaşındaki Bengü Gökçen Yolcubal'ın İlker Ayrık ve 5 Yıldız Jürisi'yle yaptığı kostümlü tamtam dansı damga vuracak.

Ekranların en eğlenceli çocuk programı " İlker Ayrık'la 10 Numara 5 Yıldız"ın 9 Eylül Cumartesi ve 10 Eylül Pazar günü yayınlanacak yeni bölümlerinde ayrıca birbirinden renkli şovlar ve eğlenceli sohbetler izleyenleri bekliyor!

Sevilen oyuncu ve sunucu İlker Ayrık'ın sunduğu " İlker Ayrık'la 10 Numara 5 Yıldız"ın 9 Eylül Cumartesi günü yayınlanacak yeni bölümünde; annesiyle birlikte şarkı söyleyen Ekim Çiçek ve iki Türkiye birinciliğine sahip Yiğit Durusel'in Capoeira performansı ekranlara gelecek. Programda Zeynep Ada Çubukçu ile ailesi, İlker Ayrık'ın anlatımı ve jürinin katılımıyla "Tavşan Ailesi" masalını canlandırırken seyircilerin tavşan maskesi takıp havuç yemesiyle de ortaya renkli görüntüler çıkacak.

Programın 10 Eylül Pazar günü yayınlanacak bölümüne ise; Bengü Gökçen Yolcubal'ın İlker Ayrık ve 5 Yıldız Jürisi'yle yaptığı Afrika'ya özgü tamtam dansı damga vuracak. Şova Yunanistan'dan katılan Kaan Giritli'nin müzik grubu Grup 11 ile performans sergileyeceği bölümde ayrıca, Smyrna Göl de kendisine verilen kelimeyi, kulaklık takmakta olan babasına anlatmaya çalışırken izleyenleri kahkahaya boğacak.

Kaynak: Bültenler / Güncel

İlker Ayrık Gökçen Eylül Bengü Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title