Haberler

    İlkay Gündoğan'a Bayern'den 30 Milyon Euro

    Güncelleme:

    Manchester United'a transfer olacağı haberleri basında sıkça yer alan İlkay Gündoğan için şimdi de Bayern Münih devreye girdi.

    Manchester United'ın gelecek sezon planlaması paralelinde İlkay Gündoğan ve Memphis Depay gibi yıldız oyuncuları transfer listesine aldığı haberleri basında geniş yer bulurken, İlkay konusunda İngiliz ekibinin karşısına zorlu bir rakip çıktı.

    BAYERN'İN YENİ HEDEFİ İLKAY

    Dortmund'dan daha önce Mario Götze ve Robert Lewandowski'yi transfer eden, bir ara Marco Reus'u da alacağı iddia edilen Bayern Münih'in yeni hedefinin İlkay Gündoğan olduğu iddia edildi.

    30 MİLYON ERUO

    Almanya'nın önde gelen gazetelerinden Bild'in haberine göre; Bayern, 24 yaşındaki oyuncu için harekete geçti. Sözleşmesinin bitmesine bir yıl kalan İlkay'ın, Dortmund'un yeni sözleşme teklifini henüz kabul etmemesi, genç yıldızın transfer olmak istediği yönündeki iddialarını güçlenmesine neden olduğu vurgulanırken; Bayern'in bu transferi yaklaşık 30 milyon Euro'ya bitirmeyi planladığı öne sürüldü.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Manchester United ilkay gündoğan Bayern Münih Spor Haberler

    500

    Yorumlar (7)

    koylu:

    yalan turk medyasinin boyok yalani adam takiminda doru durus oynamadiki o rakami versinler bayarda onungibi futbolcu dolu olsa bile gadroya bile giremez buda turk medyasinin yalani

    6
    1
    yanıtYanıtla
    R57mobilWeb@haberler.com:

    Ben. Münchendenim, bu adam buraya gelmez neden diye sorscaksaniz eger, takimini satmaz manu gider görürsünüz

    2
    5
    yanıtYanıtla
    BirolMobil-ANDROID:

    etmez

    3
    2
    yanıtYanıtla
    harbi:

    bizim ahmak milli takımı seçseydi fethiyenin kaprisleri bitirirdi helal olsun yolu açık olsun ama sakin türk takımlarına gelme sadece 36 yaşından sonra gel diğerleri gibi tatil yaparsın. . .

    2
    1
    yanıtYanıtla
    RamboDortmund:

    Ben Fenerliyim Aziz baskan tum aldigi oyunculari satsa Alper Potuktan haric Gundogani alamaz cunku aldigi oyunculari ben Limonla degismem

    3
    0
    yanıtYanıtla
    HendrixmobilWeb@haberler.com:

    Haberin başlığı Türk yıldız a dev teklif ama içerik de Türk yok nasıl haber bu anlamadım

    2
    0
    yanıtYanıtla
    ferroli:

    bu adamı medya neden şişiriyor anlamış değilm, hani izliyorum ama sıradan bir topçu işte

    0
    1
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title