Haberler

İlkadım Belediyesi'nden Samsunspor'a Alt Yapı Desteği

- İlkadım Belediyesi'nden Samsunspor'a alt yapı desteğiSAMSUN - İlkadım Belediyesi, Derecik Mahallesi'nde bulunan halı sahayı, alt yapı oyuncularının yetiştirilmesine katkı sağlamak amacıyla Samsunspor'a devretti.

- İlkadım Belediyesi'nden Samsunspor'a alt yapı desteği

SAMSUN - İlkadım Belediyesi, Derecik Mahallesi'nde bulunan halı sahayı, alt yapı oyuncularının yetiştirilmesine katkı sağlamak amacıyla Samsunspor'a devretti.

Özellikle son dönemlerde gençlere ve bayanlara yönelik hizmetleri artıran İlkadım Belediyesi, Samsun'un en büyük markalarından biri olan Samsunspor'a destek olmak için, Derecik Mahallesi'nde yeni yapılan halı sahayı kulübe bağışladı.

Halı sahanın açılış programına Samsunspor Yönetim Kurulu ve futbolcular da katıldı. Müzik dinletisi ve halk oyunlarıyla başlayan program, açılış konuşmaları ile devam etti.

İlkadım Belediyesinin her zaman Samsunspor'a destek verdiğinin altını çizen Samsunspor Başkan Yardımcısı Ömer Çoruh, "Her zaman Samsunspor'un yanında olduğunu hissettiğimiz İlkadım Belediyesi ve Başkanımız Erdoğan Tok'a, katkılarından dolayı çok teşekkür ediyoruz" dedi.

"Buradan Samsunspor'a futbolcular yetişecek"

Devredilen tesis ile Samsunspor'a genç futbolcu yetiştirmede destek olacakları ifade eden İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "İlkadım ilçesinde özellikle gençlere ve kadınlara yönelik projelere büyük önem veriyoruz. Çok kısa bir sürede 10 tane halı sahayı hizmete sunduk. Çocuklar için 43 tane park yaptık. Türkiye'nin en büyük gençlik merkezinin açılışını gerçekleştirdik. Derbahçe'de bulunan stadyumumuzu da YABPA'ya devrettik. Bugün Derecik Mahallesi'nde açılışını yapacağımız halı sahayı da Samsunspor'a devredeceğiz. Samsunspor bu şehrin markası ve bizim için çok önemli. Bu açıdan Samsunspor'un alt yapısını oluşturacak çocuklar bizim için büyük önem arz ediyor. Burada artık Samsunspor'un alt yapısını oluşturacak çocuklarımız yetiştirilecek. Buradan yetişecek çocuklar önümüzdeki yıllarda Samsunspor'un A takımında oynayacak inşallah" diye konuştu.

Tören konuşmaların ardından açılış kurdelesinin kesilmesiyle devam etti. Açılışı gerçekleşen halı sahada ilk şutu Başkan Erdoğan Tok çekerken, kalede ise Samsunspor'un kalecisi Furkan Köse yer aldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

İlkadım Belediyesi Erdoğan Tok Samsunspor Derecik Spor Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title