Haberler

İlkadım Belediyesi'nden Basına İftar

İlkadım Belediyesi tarafından basın mensuplarına iftar verildi.

İlkadım Belediyesi tarafından basın mensuplarına iftar verildi.

Gazi Park'ta düzenlenen iftar programına İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, İhlas Haber Ajansı (İHA) Samsun Bölge Müdürü Ali Yılmaz Ergen, 19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mahmut Erdoğan, Samsun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Yazıcı, köşe yazarları, basın mensupları ve aileleri katıldı.

İftar yemeği sonrası konuşan İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "Ramazan ayı, İlkadım ilçemizde dolu dolu geçiyor. Komşu İftarı projesi kapsamında her akşam bir mahallede iftar düzenliyoruz. Ramazan ayının da ruhuna uygun bir şekilde birlik, beraberlik, sevgi, saygı, kardeşlik ve dayanışma ortamını oluşturmaya çalışıyoruz. Burada da bütün basın mensuplarıyla bir araya geldik. Ufak tefek kırgınlıklar ve küskünlükler varsa da burada onu telafi ediyoruz. Ramazan da küskünlüklerin ve kırgınlıkların ortadan kalktığı bir ay olarak değerlendirilmesi gerekiyor. Allah'a ne kadar şükretsek azdır. Türkiyemizin her yerinde bolluk var. Dünya coğrafyasına baktığımız zaman Suriye'de, Güney Afrika'da, Doğu Türkistan'da Müslümanlar birçok zulüm ve açlıkla karşı karşıyalar. Onlar için de dua etmek gerekiyor. Burada da onların ellerinden tutmamız lazım. Biz de yerel yöneticiler olarak buradaki bu tür kardeşlerimizin de ellerinden tutmaya gayret gösteriyoruz" dedi. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İlkadım Belediyesi İhlas Haber Ajansı Erdoğan Tok Samsun Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title