Haberler

İlkadım Belediyesi Çalışmaları

Samsun'un İlkadım Belediyesince Çocukların Eğitimine Katkı Sağlamak Amacıyla 'Bilgi Evi' Projesi Başlatıldığı Belirtildi

Samsun'un İlkadım Belediyesince çocukların eğitimine katkı sağlamak amacıyla 'Bilgi Evi' projesi başlatıldığı belirtildi.

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, çocukların bilgiye ulaşma ve boş zamanlarını değerlendirmelerini sağlamak için 'Bilgi Evi' adı altında proje başlattıklarını söyledi.

Bilgi Evi'nde kütüphane, bilgisayar salonları, etüt ve ders çalışma sınıflarının bulunduğunu belirten Demirtaş, 'Bilgi Evi'ne yaşları 5 ile 12 arasında değişen çocuklara gelebilecek. Burada boş zamanlarını en iyi şekilde değerlendirebilecek. Kitap okuma alışkanlığı edinecekler. Çocuklarımız, bu merkezimizde okul dışı boş zamanlarını en iyi şekilde değerlendirecek. Burada eksiksiz ve doğru ödev yapmanın teknikleri öğretilecek. Burada çocuklarımızı geleceğe hazırlayacağız' dedi.

(MKU-DLK-NÖZ) - SAMSUN

Kaynak: AA / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title