Haberler

Çukurca'da Asker Aileleriyle Telefonda Konuşan Bakan Akar'ın Gözleri Doldu

Güncelleme:

İlk ziyaretini Çukurca kırsalındaki 2 bin 270 rakımlı Dağbaşı Üs Bölgesi'ne yapan Milli Savunma Bakanı Akar'ın bazı askerlerin aileleriyle telefonla görüştüğü sırada gözleri doldu.

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ve Türk Silahlı Kuvvetlerinin komuta kademesi, yeni görevlerini sınırın sıfır noktasında Mehmetçikle birlikte kutladı. Çukurca kırsalındaki 2 bin 270 rakımlı Dağbaşı Üs Bölgesi'ne komutanlarla giden Akar, bazı askerlerin aileleriyle de telefonla görüştü. Telefon görüşmeleri sırasında gözleri dolan Akar, Mehmetçiklerin ailelerinin de büyük fedakarlıklar yaptığını belirtti.

TELEFON KONUŞMASINDA GÖZLERİ DOLDU

Bakan Akar, üs bölgesinde görevli bazı askerlerin aileleriyle de telefonla görüştü. Dağbaşı Üs Bölgesi Komutanı Binbaşı Ersoy Eray'ın eşiyle konuşan Bakan Akar, ailenin iki çocuğunun eğitimlerini sordu. Çocukları başarılarından dolayı tebrik eden Akar, "Babaları burada vatan ve millet için çok üstün şeyler yapıyorlar" diye konuştu. Telefon görüşmesi sırasında gözleri dolan Akar, Mehmetçiklerin ailelerinin de büyük fedakarlıklar yaptığını belirtti.

Çukurca'da Asker Aileleriyle Telefonda Konuşan Bakan Akar'ın Gözleri Doldu

"BABAN BİR KAHRAMAN"

Bir erin de eşi ve 4 yaşındaki Umut isimli oğluyla telefonda görüşen Akar, küçük çocuğa babasının selamını iletti. Babasının Umut'u çok sevdiğini aktaran Akar, "Baban bir kahraman. Vatan, millet için çok büyük işler yapıyor" diye konuştu.

"VATAN VE MİLLET İÇİN BÜYÜK FEDAKARLIKLAR YAPIYOR"

Erin eşiyle de görüşen Akar, "Kahraman, fedakar bir eşin var. Burada vatan ve millet için büyük fedakarlıklar, kahramanlıklar yapıyor. İnşallah sağ salim dönünce birlikte olacaksınız ve vatana, millete hizmet etmenin verdiği gururla yaşayacaksınız." diye konuştu.

Çukurca'da Asker Aileleriyle Telefonda Konuşan Bakan Akar'ın Gözleri Doldu

AKAR, GECEYİ HAKKARİ'DE GEÇİRDİ

İnceleme ve denetlemelerin ardından Bakan Akar ve komutanlar, helikopterlerle Hakkari merkeze geldi. Buradan Valiliğe geçen Akar ve beraberindekiler, Hakkari Valisi Cüneyit Orhan Toprak ile görüştü. Bakan Akar, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Güler ve kuvvet komutanları ziyaretlerinin ardından geceyi Hakkari'de geçirdi.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Nurettin Canikli Cep Telefonu Çukurca Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title