Haberler

İlk Üç Takımın Dayanılmaz Tadı

Fenerbahçe Ülker'de İbrahim ve Semih, Türk Telekom'da da Wright Yoktu. Başkent Ekibi İkinci Çeyreğin Son 3 Dakikasından İtibaren Oyun Disiplininden Kopup, El Amin'in (32) Solomon ile Sayı Yarışına Girmesinin Bedelini Ağır Ödedi.

Fenerbahçe Ülker’de İbrahim ve Semih, Türk Telekom’da da Wright yoktu. Başkent ekibi ikinci çeyreğin son 3 dakikasından itibaren oyun disiplininden kopup, El Amin’in (32) Solomon ile sayı yarışına girmesinin bedelini ağır ödedi.

Sarı lacivertlilerde Oğuz çember altında (14 sayı, 8 ribaund), Mirsad da tecrübesini konuşturunca (15 sayı, 13 ribaund) galibiyet beklenenden kolay geldi. Preldziç 18 sayıyla dikkat çekti, ilerisi için umut verdi.

Başkent ekibi ise bir oyuncunun yokluğunda bu kadar kötü olmamalı. Bir an önce kalın bir 5 numara bulmalı.

Lider G.Saray Cafe Crown, Oyat Renault engelini 52 sayıya imza atan Hüseyin (11), Owens (24) ve Faines (17) üçlüsüyle geçti. Üst üste 8. maçını kazandı.

Beşiktaş Cola Turka, Cimbom’u takip etti. TTNet Beykoz’u 3. periyottan sonraki oyunuyla yıktı. 6 oyuncusunun çift haneye ulaşması maça damga vurdu.

6-8’incilik için yer kapma yarışı içinde olan iki takımın mücadelesinde Pınar Karşıyaka, Antalya Büyükşehir Belediye’yi Bermuda Şeytan Üçlüsü Neal (37), Hosley (22) ve Marshall (16) ile rahat geçti.

İlk 3 sırada 3 büyüğün olması sponsor desteğinin ne kadar önemli olduğunu gözler önüne koydu. Uzun yıllar görmek istediğimiz tablonun da ortaya çıkması basketbolumuz adına bizleri bir hayli mutlu etti.

HAFTANIN PROGRAMI:

CUMA: Türk Telekom-TTNet Beykoz (18.30), CUMARTESİ: Antalya Büyükşehir Belediye-Mersin Büyükşehir Belediye (16.00), Beşiktaş Cola Turka-Casa Ted (16.00), Alpella-Pınar Karşıyaka (16.30), Oyak Renault-Kepez Belediye (17.00), Efes Pilsen-G.Saray Cafe Crown (17.00), PAZAR: Banvit-Darüşşafaka (16.00), Mutlu Akü Selçuk Üniversitesi-F.Bahçe Ülker (17.00)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title