Haberler

İlk Resmi Hac Kafilesi Kutsal Topraklardan Döndü

Hac Farizasını Yerine Getirerek Türkiye'ye Dönen Hacılar, Atatürk Havalimanı'nda Yakınları Tarafından Gözyaşları ile Karşılandı. Hac Görevini Yerine Getirmenin Mutluluğunu Yaşadıklarını Söyleyen Hacılar, Kutsal Topraklarda Tüm Müslümanlar İçin Dua Ettiklerini Söyledi.

Hac farizasını yerine getirerek Türkiye'ye dönen hacılar, Atatürk Havalimanı'nda yakınları tarafından gözyaşları ile karşılandı. Hac görevini yerine getirmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyleyen hacılar, kutsal topraklarda tüm müslümanlar için dua ettiklerini söyledi.

Hac farizasını yerine getiren hacıların Türkiye'ye dönüşleri başladı. THY ve Suudi Arabistan Hava Yolları ile İstanbul'a gelen 580 kişi, Atatürk Havalimanı'nda yakınları tarafından karşılandı. Yakınlarıyla hasret gideren hacılar, kutsal topraklardan ayrılmanın burukluğunu ve yakınlarıyla kavuşmanın sevincini bir arada yaşadıklarını ifade etti. Çok güzel duygularla döndüklerini belirten hacılardan biri, "Allah herkese oralara gitmeyi nasip etsin. Tüm insanlık alemi için dua ettik'' dedi. Bir hacı ise, getirdiği hurmayı kendini görüntüleyen basın mensuplarına ikram etti.

Beraberlerinde çok sayıda hediyelik eşya getirdikleri gözlenen hacıların dönüşleri 3 Şubat 2007'ye kadar devam edecek.

(ÖFA-EY-EY-HO-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title