Haberler

İlk Kez Açılan Kursa 5 Zihinsel Engelli Katıldı

Özel Eğitime Tabi Öğrencilerin El Becerilerini Artırmak İçin Halk Eğitim Merkezi ile Karabük Sevgi Bağı İş Okulunun Ortaklaşa Düzenlediği Ahşap Boyama ve Maket Ev Kursuna 5 Özürlü Öğrenci Katıldı. Öğrencilerin Sertifikaları Törenle Verildi.

Özel Eğitime tabi öğrencilerin el becerilerini artırmak için Halk Eğitim Merkezi ile Karabük Sevgi Bağı iş okulunun ortaklaşa düzenlediği ahşap boyama ve maket ev kursuna 5 özürlü öğrenci katıldı. Öğrencilerin sertifikaları törenle verildi.

Karabük Halk Eğitim Merkezi ile Sevgi Bağı İş Okulunun ortaklaşa düzenledikleri ve iş okuluna devam eden öğrencilerinin el becerilerini artırıp, istihdam alanı oluşturmayı amaçlayan ahşap boyama ve maket ev kursuna katılan 5 öğrencinin sertifikaları Karabük Valisi Can Direkçi tarafından verildi. Katılımın az olduğuna dikkat çeken Vali Can Direkçi, gelecek senede katılımın az olması halinde kursu açtırmayacağını belirterek, gelecek sene daha fazla katılım beklediğini belirtti. Daha sonra Vali Can Direkçi öğrencilerin yaptığı bir maket ev satın aldı.

(YE-ET-Y) 17.06.2008 19:23 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title