Haberler

İlk Kanca Trabzon'dan

Intertoto Kupası 3. Tur İlk Maçında Gol Yollarında Etkisiz Kalan Bordo Mavililerde Yönetim, G.saray'ın İki Forveti İçin Girişimde Bulunacak. Doğan'ın İsteği Üzerine Kaleci ve Sol Bek Arayışları da Sürüyor.

Intertoto Kupası 3. tur ilk maçında gol yollarında etkisiz kalan bordo mavililerde yönetim, G.Saray’ın iki forveti için girişimde bulunacak. Doğan’ın isteği üzerine kaleci ve sol bek arayışları da sürüyor.

GALATASARAY Teknik Direktörü Feldkamp’ın gönderilmesini istediği Necati Ateş ile Hasan Kabze’ye ilk kancayı Trabzonspor attı. Intertoto Kupası 3. tur ilk maçında Otelul Galati’ye 2-1 mağlup olan bordo mavililerde yönetim, takıma takviye yapma kararı aldı. İlk düşünülen isimler ise, G.Saray’ın golcüleri

Necati Ateş ile Hasan Kabze. Bordo mavililerin bu iki futbolcu için önümüzdeki günlerde sarı kırmızılı yöneticilerle masaya oturmaları bekleniyor.

Teknik direktör Ziya Doğan’ın baskıları karşısında ikna olan yönetim, kaleci ve sol bek için de arayışlara başladı. Kaleci Jefferson’un takımdan ayrılmak istemesi üzerine yabancı bir ismi bu mevkiye takviye etmek isteyen yönetim, menajerleri devreye soktu. Menajerler yurt dışında arayışlara başlarken kale için Konyasporlu Özden’in de adı geçmeye başladı.

Tolga bugün imzalıyor

Sırp oyuncusu Stepanov’u Porto’ya satan Trabzonspor, bonservisi Ukrayna’nın Shakhtar Donetsk Kulübü’nde bulunan eski oyuncusu Tolga Seyhan ile kiralık olarak anlaşmaya vardı. Trabzonspor, bu transfer karşılığı Ukrayna kulübüne bedel ödemeyecek.

Tecrübeli futbolcunun menajeri Haluk Canatar, bordo mavili kulüple 1 yıllık kiralık olarak anlaştıklarını ve bugün resmi sözleşmenin imzalanacağını açıklarken Tolga, "Eski takımıma döndüğüm için mutluyum. Bana inananları mahcup etmeyeceğim. Herhangi bir problem olacağını sanmıyorum" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title