Haberler

İzmir'de Genç İşçi, Temizlemek İçin İçine Girdiği Beton Makinesinin Aniden Çalışması Üzerine Hayatını Kaybetti

Güncelleme:

İzmir'in Bayındır ilçesinde, Rıdvan Can (19), çalıştığı hazır beton firmasının şantiyesinde, temizlemek için içine girdiği beton makinesinin aniden çalışması üzerine yaşamını yitirdi. Can'ın bugün işe başladığı öğrenildi.

BETON MAKİNESİ ANİDEN ÇALIŞMAYA BAŞLADI

Olay, bugün saat 15.00 sıralarında Bayındır'ın kırsal Zeytinova Mahallesi'ndeki bir hazır beton firmasının şantiyesinde meydana geldi. Şantiyede işçi olarak çalışan Rıdvan Can, temizlik yapmak için beton makinesinin içine girdi. İddiaya göre, bu sırada beton makinesi aniden çalışması üzerine, Can içerde sıkışarak yaşamını yitirdi. Bugün şantiyedeki ilk iş günü olduğu öğrenilen Can'ın cesedi, savcı ve jandarmanın olay yerindeki incelemelerini ardından otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Jandarma, Can'ın ölümüyle ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Rıdvan Can Bayındır İzmir 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Süt fiyatları ne kadar oldu 2024? Çiğ süte zam geldi mi? KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA? 16 Nisan Kabine Toplantısı gündemi nedir? Merkez Bankası'nın faiz kararı ne olur? Nisan ayı faiz kararı ne zaman açıklanacak? Resmi Gazete bugün (16 Nisan) kararları nedir? Resmi Gazete atama kararları 2024 belli oldu mu? 16 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 16 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Threads hesabı kapanırsa Instagram da kapanır mı, ne olur? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 16 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 16 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 16 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (81)

KÜBRA:

KEŞKE HABERE BAKMASAYDIM. . ALLAHIM BU NASIL ÖLÜMDÜR YARABBİM. . ÖLÜMÜN BİLE HAYIRLISINI DİLERİZ YA BU AYNEN BU KONU. . . ŞUAN BUNU GÖRÜNCE ORADA NASIL İŞKENCE ÇEKEREK ÖLDÜĞÜNÜ DÜŞÜNDÜMM. . ÇOK ÜZÜLDÜM ÇOK. . . ALLAH ONU CENNETİNE KABUL EDER İNŞ. . .

41
0
yanıtYanıtla
KARA ÇOCUK:

inşallah

yanıt3
yanıt0
ARTI:

ilk iş günü haberi yalan adam sigortasız kim bilir ne zamandır çalışıyor ama ilk günü diye aktarılıyor. bir o makinalar öyle aniden çalışmaz o iş yalan ama firma sahibi birilerinin yandaşı ise ölen bu çocuk onlara sadece ufak bi mesele olarak gözükür bugün olur yarın unutulur. çünkü bu ülke adalet malın mülkün temeli.

37
0
yanıtYanıtla
fals0lu kul:

Makinenin kendi kendine nasıl çalıştığını merak eden bir ben değilimdir sanırım. dimi ?

35
0
yanıtYanıtla
BEN ANLAMIYORUM:

Kesinlikle. Bir de şu konuyu anlamam. vinci kendiliğinden kalkan kamyon, köprüye takılı kaldı diye haberler çıkıyor. Onu da anlamıyorum. Sen desene şuna: Kamyonuyla kumu döktü ama vincini indirmeden caddeye çıktı.

yanıt2
yanıt0
DOBRA:

onun içine adam sokmak zaten cinayet!

28
0
yanıtYanıtla
ADALET:

YAZIKLAR OLSUN GENCECİK ÇOCUGU ORAYA NASIL OLDUDA SOKTUNUZ O FİRMA SAHİPLERİNİN İDAMI GEREK BU KADAR UCUZMU HAYAT AİLESİNİN BAŞI SAĞ OLSUN. .

25
0
yanıtYanıtla
asda:

idam ve hayat bu kadar ucuzmu ???

yanıt4
yanıt5
maho ağa:

adam öldü diye acil sigorta girişi yapıp bunu da ilk iş günü diye servis edenler. . . hiç Allahtan korkmuyor musunuz

23
0
yanıtYanıtla
M.K.:

katılıyorum kesin öyle bir şey vardır. yoksa ilk iş gününde kimse yanında olmadan işi göstermeden nasıl iş makinesinin içine girer 19 yaşındaki çocuk

yanıt1
yanıt0
Tüm 81 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title