Haberler

İlk Eşi de İntihar Etmişti

Diyarbakır'ın Bağlar İlçesinde Bir Süre Önce Eşi İntihar Eden Mehmet D.in Yaraları Sarılmaya Başlandı.

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde bir süre önce eşi intihar eden Mehmet D.'in yaraları sarılmaya başlandı.

Sosyal Hizmetler İl Müdürü Oktay Taş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Bağlar ilçesi Yeniköy Mahallesi'nde geçen hafta en küçüğü 7 aylık olan 4 çocuk annesi Yüksel Demir'in (24) intihar etmesinin ardından eşi Mehmet D.'in (29), iki göz odalı evini ateşe verdiğini söyledi.

Olayın ardından Devlet Bakanı Selma Aliye Kavaf ve Diyarbakır Valisi Mustafa Toprak'ın talimatıyla, Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'nca çalışmalara başladıklarını belirten Taş, çocuklara psikolojik destek verilmeye başlandığını anlattı.

Taş, aileye gıda, giysi ve yakacak yardımı yapıldığını belirterek, "Hemen evin onarım çalışmalarına başlandı. Daha önce 2009 ve 2010 yılında aileye para yardımı yapılmış. Evde incelemelerde bulunuldu. Aile ekonomik olarak desteklenirken, evin acil ihtiyaçları da hemen karşılandı. Baba ve babaanne çocukları koruma altına vermek istemediklerini, çocuklarına bakacaklarını belirttiler. Buna rağmen çocuklar, uzmanlarımız tarafından izlenecek" dedi.

Mehmet D.'in yaklaşık 13 yıl önce 4 yıl evli kaldığı ilk eşi Sevinç Öztürk'ün de aynı evde bir gece kendini iple asarak yaşamına son verdiği belirlenmişti.

- DİYARBAKIR

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title