Haberler

İlk Defa Yakınlarını Duydular

Mardin'de Bir Süre Önce Gerçekleştirilen Sağlık Taramasında Tespit Edilen İşitme Engelli 40 Çocuğa, Starkey İşitme Derneği Tarafından İşitme Cihazı Takıldı.

Mardin'de bir süre önce gerçekleştirilen sağlık taramasında tespit edilen işitme engelli 40 çocuğa, Starkey İşitme Derneği tarafından işitme cihazı takıldı.

Starkey İşitme Derneği yönetici ve üyeleri, Vali Mehmet Kılıçlar'ı makamında ziyaret ederek, takılacak işitme cihazları hakkında bilgi verdi. Vali Kılıçlar, Starkey İşitme Derneği ekibine, işitme engellilere gösterdikleri duyarlılıktan dolayı teşekkür etti. İşitme engelli 40 çocuğun, işitme cihazına kavuştuğu tören ise Mardin Valiliği Nişli Toplantı Salonu'nda gerçekleşti. Törene; Vali Mehmet Kılıçlar'ın eşi Yrd. Doç. Dr. Arzu Kılıçlar, Belediye Başkanı Metin Pamukçu'nun eşi Ferda Pamukçu, Emniyet İl

Müdürü'nün eşi Z. Nalan Taşhan, Cumhuriyet Başsavcısı'nın eşi Sevgi Yılmaz, Mardin'de çekimlerini sürdüren Sıla Dizisi'nin ekibi ve çok sayıda davetli katıldı.

Ulusal Eğitime Destek Kampanyası'na katkı sağlayan İstanbul Valisi Muammer Güler'in eşi Nevval Güler, bir işadamının eşi Emine Erdem ve Sıla Dizisi Yönetmeni Gül Oğuz'a birer plaket verildi. Son anda programında meydana gelen değişiklik nedeniyle Mardin'e gelemeyen Nevval Güler'in plaketini de Emine Erdem aldı.

Yrd. Doç. Dr. Arzu Kılıçlar, işitme cihazı temin eden Starkey Firması yetkililerine ve eğitime katkı sağlayan Nevval Güler, Emine Erdem ve ekiplerine teşekkür etti. Kılıçlar, "İlimizdeki işitme engelli çocuklara işitme cihazı takarak duymalarını sağlayan Starkey Firması ve gönül bağlarımızı yakınlaştıran İstanbul ekibine teşekkür ediyorum" dedi.

Bu arada, Starkey yetkilisi Monik İpek, işitme engellilere yönelik kampanyalarının yalnızca çocuklar ve Mardin ile sınırlı kalmayacağını ifade ederek, "Bizi buralara kadar gelmeye yüreklendiren, Yrd. Doç. Dr. Arzu Kılıçlar hanımefendidir. İstanbul'da da görüştük, projelerini bize anlattı. Adeta büyülendik ve buralara gelmeye karar verdik. Geldiğimize de çok sevindik" şeklinde konuştu.

(MNG-EST-GS-OK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title