Haberler

İlhan Selçuk'un Bu Akşam Adliyeye Sevk Edilmesi Bekleniyor

Cumhuriyet Gazetesi İmtiyaz Sahibi İlhan Selçuk'un İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ndeki Sorgusu Tamamlandı. Selçuk'un Bu Akşam Adliyeye Sevk Edilmesi Bekleniyor.

Cumhuriyet Gazetesi İmtiyaz Sahibi İlhan Selçuk'un İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ndeki sorgusu tamamlandı. Selçuk'un bu akşam adliyeye sevk edilmesi bekleniyor.

İlhan Selçuk'un İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'ndeki sorgusuna katılan Avukatı Akın Atalay, gazetecilerin sorularını yanıtladı. Atalay, "Müvekkilimin sorgusu 4 saat sürdü. Biraz daha fazla olabilir. Bu gece adliyeye çıkmasını bekliyoruz. Daha işlemleri var. Doktor kontrolü olacak" dedi.

Gazetecilerin, İlhan Selçuk hakkındaki suçlamaları hatırlatması üzerine Atalay, "O konuda bilgi vermem mümkün değil. Bir hukukçu olarak tahmin edersiniz ki benim bizatihi hukuk sürecine saygısızlık etmem doğru olmayacak. Bu konuda ancak savcılık aşamasından sonra bilgi alabiliriz" diye konuştu. Selçuk'un geceyi nasıl geçirdiği şeklindeki soruya ise Atalay, "Herhangi bir sıkıntısı yoktu. Ayrı ayrı nezarethanede geceyi geçirmiş. Dinlenme olanağına sahip olmuş. Özel olarak bir sıkıntısı olmadığını söyledi.

Tabi doğal olarak olağan bir yorgunluk var" diye cevap verdi.

İlhan Selçuk'un gözaltına alınma şekliyle ilgili ise Atalay, "Ben de kendisine sabahki görüşmemizde genel olarak bu bilgileri verdim. En çok bu noktada sakindi. Bir şey olmadı, gayet sakindi, gayet serinkanlıydı. Hiçbir yorum yapmadı şu aşamada" dedi.

(AS-OK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title