Haberler

İlhan Mansız Ankaragücü Formasıyla Sahalara Dönüyor

Başarılı bir ameliyat sonrası sağlığına kavuşan tecrübeli futbolcu İlhan Mansız, Ankaragücü formasıyla yeniden sahalara dönüyor.

31 yaşındaki tecrübeli futbolcu, 2006 Dünya Kupası'nda Jürgen Klinsmann yönetimindeki Almanya Milli Takımı'nın kondisyonerliğini yapan ABD'li kondisyoner Mark Verstegev yönetiminde güç topladı. Almanya'da moral depolayan İlhan Mansız, Ankaragücü formasıyla yeniden sahalara dönmeye hazırlanıyor. Ankaragücü ile tekrar anlaşan İlhan Mansız, iki hafta sonra takımıyla antrenmanlara başlayacağını belirterek, "Daha çok eksiğim var. Sahalara yüzde 100 kapasiteyle dönmem gelecek sezonun ikinci yarısının başını bulacak" dedi.

Mankenlik ve reklam projelerini askıya aldığını söyleyen İlhan Mansız, geçen yıl geçirdiği trafik kazası ve yaşadığı sakatlıklar nedeniyle toplam 7 kez ameliyat olduğunu söyledi. Bu kadar çok cefa çeken bir başka futbolcu tanımadığını anlatan Mansız, şöyle konuştu: "Futbolcunun yaşayabileceği en kötü günleri yaşadım. Şimdi de sağlığıma geri kavuşmanın sevinciyle kendimi tamamıyla futbola adamış durumdayım."

Bir dönem Beşiktaş ve milli takım formasıyla taraftarların gönlünde taht kuran ve 2002 Dünya Kupası'nda A Milli Takım'ın Dünya 3.'lüğüne ulaşmasına büyük katkı sağlayan İlhan Mansız, bundan sonra tüm amacının tekrar eski formuna kavuşmak ve futbol sahalarında yeniden başarılı olmak olduğunu söyledi. Tecrübeli futbolcu Mansız, hedefinin kısa zamanda, en iyi şekilde sahalara dönmek olduğunu belirterek şöyle konuştu: "Bütün problemlerimi hallettim. Her insan için, en önemli olan şey sağlık. Futbol benim hayatım. Futbol, her şeyin önünde geliyor. Kafamda problem kalmadı. ABD'de de çok güzel bir hazırlık dönemi sonrası güç topladım. Münih'te idman dışında boş zamanlarımı 6 yaşındaki kızım Aime ile geçirdim'.'

(SA-ERS-İY-HO-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title