Haberler

İletişimsİz Asla! Diyenlerin Yol Arkadaşı DFM SUCCE

DFM Succe Bluetooth Özelliği İle Birçok İhtiyacınıza Cevap Verecek Donanımı Bir Arada Sunuyor.

DFM Türkiye, XXL aile aracı DFM Succe modeli geniş ailelerden tam not alıyor. Sürgülü kapıları, otomatik arka camları, her türlü konfor ve kalite ihtiyacına cevap veren donanıma sahip DFM Succe, yüksek performans ve az yakıt tüketimi sayesinde ailelerin gözdesi.

Modern tasarımı, rakiplerine oranla sahip olduğu zengin donanım seçenekleri ve geniş iç hacmiyle kendi segmetinde 1 numara olmaya aday DFM Succe, yüksek yol tutuşu ile güven veriyor.

Teknoloji artık lüks değil...

DFM Succe, gelişmiş multimdya donanımıyla da teknoloji tutkunlarını kendisine hayran bırakıyor. Araç kullanırken telefonla rahat konuşmanın yanında güvenli sürüş imkanı da sağlayan DFM Succe ile , yolculuk yaparken konforlu ve güvenli bir şekilde iletişim kurulabileceksiniz. Ayrıca, bluetooth ile telefonunuzdaki MP3 müzikleri de dinleyebilirsiniz.DFM Succe'de bluetooth özelliğini kullanabilmek için, telefon değiştiğinde araç kitini de değiştirmek gerekmiyor. Sistemin bütün telefon modellerine uyumluluğu sayesinde, markası ne olursa olsun yeni telefonda da Bluetooth özelliği olması yeterli.

Lükse dair bilinenlerin son noktası: DFM Succe

DFM'nin kısa ve uzun yolculuklarda otomobillerde en çok aranan konfor ve sürüş keyfini geniş otomobil düşkünü ailelere sunduğu DFM Succe modelinde, katlanabilir arka koltuklar gibi fonksiyonel ve pratik çözümleri sayesinde bagaj bölümünün hacmi arttırılabiliyor.

Lükse dair bilinenlerin ötesinde tüm özellikleri içeren ve müşterilerine kendi segmentinde birinci sınıf hizmet veren DFM Succe, 23.990 TL anahtar teslim fiyatı ile alıcılarının beğenisine sunuluyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title