Haberler

İletişimde Farkındalık'

7 Aralık Üniversitesi Türk Dili Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Hüseyin Doğramacıoğlu tarafından Kilis Kredi ve Yurtlar Müdürlüğü'ne bağlı 750 kişilik Kız Öğrenci Yurdu'nda 'İletişimde Farkındalık' semineri verildi.

Yurda ait konferans salonunda gerçekleştirilen etkinliğe geniş çaplı katılım oldu. İnsanlarla etkili iletişim, diksiyon, beden dili, iletişim ve farkındalık gibi konularda slayt eşliğinde yapılan etkinlikte öğrencilere yararlı olacak iletişim teknikleri verildi. İletişimde duvar örmek yerine köprüler kurmak gerektiğini belirten Yrd. Doç. Dr. Hüseyin Doğramacıoğlu, konuşmasını Hz. Mevlana'dan ve Batılı düşünürlerden özlü sözlerle sürdürdü.

Yapılan etkinlikte insanları tanıma teknikleri, insanın anatomik yapısıyla karakteri arasındaki ilişkiler, yazı ve imzadan hareketle insan tanıma teknikleri hakkında bilgi verildi. Ayrıca Batı'da gelişen Grafoloji hakkında açıklamalar yapıldı. Yrd. Doç. Dr. Hüseyin Doğramacıoğlu bütün bu teknikleri kullanarak insan tanıma ve iletişim konularında öğrencileri bilgilendirdi.

"Öğrencilerin yoğun ilgisi ve dakikalarca alkışlamaları yapılan aktivitenin ne denli başarılı ve yararlı olduğunu göstermiş oldu" diyen Yrd. Doç. Dr. Hüseyin Doğramacıoğlu, kendisini davet ettikleri için Yurt Müdürlüğü'ne teşekkür etti. - KİLİS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kilis Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title