Haberler

    Fenerbahçe'de Futbolcular İletişim Problemi Yaşadığı İçin Organize Olamıyor

    Güncelleme:

    Fenerbahçe Teknik Direktörü Cocu, kaleci ve savunma oyuncularının iletişim halinde olmaması nedeniyle gol yediklerini belirtti, bu konuyu düzeltmeleri gerektiği uyarısında bulundu.

    Fenerbahçe Teknik Direktörü Phillip Cocu'nun sezon başından bu yana üzerinde durduğu konulardan biri savunmaydı. Burada kaleci ve savunma oyuncularının konuşması ve iletişim halinde olması çok önemliydi. Ancak yenen golde sarı-lacivertli savunma yine iletişim problemi yaşadı. İlk maçta da iki savunmacı arasından Benfica golü bulmuştu. Cocu, konunun üzerinde çalışmaları gerektiğini, bu eksikliğin giderilmesinin şart olduğunu vurguladı.

    TAKIM BASİT PAS HATALARI YAPIYOR

    Fenerbahçe'de bir diğer konu ise basit pas hataları. Bu durum belki de takımın en önemli sorunu. Yapılan hatalar sebebiyle rakipler sürekli yeni atak şansı bulduğu gibi sarı-lacivertliler organize olamıyor. Dahası kaybedilen bu toplar takımı fazlasıyla yoruyor. Bu da özellikle Benfica maçının ikinci yarısının son bölümünde oyundan düşülmesine sebep oldu. Teknik heyet, savunma ve pas hatalarının temel sıkıntı olduğunu tespit etti.

    COCU, VALBUENA VE GIULUANO'YA SAHİP ÇIKTI

    Benfica maçında sahanın iki kötü ismi; Valbuena ile Giuliano'ya tribünlerden tepkiler yükselse de Teknik Direktör Cocu'nun iki oyuncudan da memnun olduğu bildirildi.

    Hollandalı hoca hem Valbeuna, hem de Giuliano'nun planlanan taktik anlayışın içerisinde kaldığını ve ellerinden geleni sahaya yansıttığını düşünüyor. Takımdaki genel sıkıntı sebebiyle bu isimlerin hücumda etkisiz kaldığı fikri teknik heyette ağırlık kazanmış durumda...

    Kaynak: Skorer / Spor

    Phillip Cocu Benfica Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
    500

    Yorumlar (20)

    Erdoğğğğğ:

    Böyle bir kadroyla çıkacaksanız neden Aykut kocamanı yolladınız. Aynı tas aynı hamam. Bu oyuncular daha pas vermesini bilmiyor. Önce pas vermesini öğretin.

    8
    3
    yanıtYanıtla
    Benfica Tokmagi Yemi$ Fenevde Wellcome:

    2018-2019 COCULLU BAHANELER SEZONU:))

    4
    7
    yanıtYanıtla
    mechul:

    yasa fenev bahce böyle devam et belki sondan birinci olursunuz ha gayret fenev bahce.

    2
    7
    yanıtYanıtla
    FENEVVVVVVVVVVVVV:

    ELLERİNE TELEFON VERİN SAHA İÇİNDE KONUŞSUNLAR HAHAAAHAHA FENEVVVVVVVVVV

    4
    3
    yanıtYanıtla
    CAPS:

    alın size yine eylence var

    6
    0
    yanıtYanıtla
    D:

    ZUHAHAHA FENER KİM Kİ TEKNİK DİREKTÖRÜ NE OLSUN :D

    2
    3
    yanıtYanıtla
    alaycı:

    COCU MUSUN NESİN SENDEN Bİ CACIK ÇIKMAZ HALA ALPER YOK HASAN ALİ VOLKAN BUNE YAA

    3
    2
    yanıtYanıtla
    ULTRA ASLAN:

    fenerin yarisi rumca konustuklari icin bir birilerini anlamamalari gayet dogal FENERIUM YASA FENEV BAHCE

    2
    3
    yanıtYanıtla
    VAN PORSUK:

    van porsuk olsa bunların hiç birisi olmazdı. fenevbahçe van porsuku elinden kaçırdı. fenevdeki 5 yıl boyunca ne kadar faydalıydı oysa :)))))

    4
    0
    yanıtYanıtla
    batumlu:

    Yangel Osman, tabii memnun olacan sana karışan yok sanıyorsun bak hoca bu tribünler sırtını dönerse değil sen KOÇ bile gider unutmaki efsane bir başkan olan FB nin bugünki tesisleşmesini borçlu olduğu, takıma atılan şike denilen yalanın bertaraf edilmesi ve o dönemde takımın başında olan KOCAMAN ın gitmesi sayın Ali KOÇ un başarısından ziyade tribünlerin istememesinden kaynaklı, ne takım kurabliyorsun ne kötü oynayan oyuncuyu görebiliyorsun biran evvel kendine gel.

    1
    3
    yanıtYanıtla
    Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title