Haberler

İlerleyen Yaşına Rağmen Çalışmaktan Vazgeçmiyor

İlerleyen yaşına rağmen çalışmaktan vazgeçmiyor Geceler boyu ördüklerini torunlarına destek olmak için satıyorMANİSA - Manisa'da 74 yaşındaki Mahmure Pekcantaş, ilerleyen yaşına rağmen ördüklerini satarak hayata tutunmaya ve kendi hayatını kazanmaya çalışıyor.

İlerleyen yaşına rağmen çalışmaktan vazgeçmiyor

Geceler boyu ördüklerini torunlarına destek olmak için satıyor

MANİSA - Manisa'da 74 yaşındaki Mahmure Pekcantaş, ilerleyen yaşına rağmen ördüklerini satarak hayata tutunmaya ve kendi hayatını kazanmaya çalışıyor. Çalışmaktan yılmayan Pekcantaş, azmi ile çevresine örnek oluyor.

Manisa'nın Şehzadeler ilçesinde eşi vefat ettikten sonra tek başına ekonomik sıkıntılar içinde yaşam mücadelesi veren 74 yaşındaki Mahmure Pekcantaş, ördüklerini satarak geçimini sağlamaya başladı. Hafta boyunca ördüğü çocuk yeleklerini, her Perşembe sabahı pazar çantası ile getirdiği Şehzadeler Belediyesi'nin Hünerli Eller Pazarı'nda satan Pekcantaş, azmi ile çevresine örnek oluyor.

Kirasını ödeyemediğinden dolayı bu işe girdiğini, kızının yanına yerleştikten sonra da torunlarına destek olmak amacıyla ilerleyen yaşına rağmen kendi isteğiyle çalıştığını belirten Pekcantaş, "Perşembe günleri sabah dokuz gibi buradayım. Ördüklerimi satmak için müşterilerimi bekliyorum. Geceler boyunca ördüklerimi buraya sererek, satıyorum. Gelip sipariş verenler de olur. Teyzecim bana yelek örer misin derler? Yünü alıp geliyorlar. Beğendiği örneklerini ben yaparım. 1 çocuğum 2 torunum var. Torunuma destek olmak amacıyla yapıyorum. Onlar bana bakıyor ben onlara bakıyorum. Ne yapalım bu hayat böyle. Bu yaşta çok zevkle isteyerek yapıyorum. Gece boyunca yelekler örüyorum" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

Şehzadeler Genel Haberler

Bakmadan Geçme

KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle! Zorunlu karşılık faiz oranı ne kadar oldu? Merkez Bankası'ndan yeni karar 26 Nisan Cuma 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 26 Nisan burç yorumları nedir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title