Haberler

İl protokolünü bir araya getiren düğün

Güncelleme:

İl protokolünü bir araya getiren düğün

DİYARBAKIR - Diyarbakır'ın tanınmış ailelerinden Turgut İleri, hayatını Berna Akıncı ile birleştirerek dünya evine girdi.

Diyarbakır'ın tanınmış saygın ailelerinden İlyas İleri'nin yeğeni Turgut İleri, hayatını Berna Akıncı ile birleştirerek dünya evine girdi. Kayapınar ilçesinde bir düğün salonunda düzenlenen törene, Diyarbakır Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkanvekili Ali İhsan Su, Vali yardımcısı Ömer Coşkun, eski Tarım ve Orman Bakanı AK Parti Diyarbakır milletvekilli Mehmet Mehdi Eker, Ebubekir Bal, Oya Eronat, AK Parti MKYK üyeleri Alaattin Parlak, Suna Kepolu Ataman, AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Muhammet Şerif Aydın, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Abdullah Çiftçi, Kayapınar İlçe Kaymakamı Arif Karaman, Yenişehir İlçe Kaymakamı Murat Beşikci, Bismil İlçe Kaymakamı Enver Hakan Zengince, Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, STK temsilcileri, iş insanları, aile fertleri ve 2 bine yakın davetli katılarak genç çiftin mutluluğuna ortak oldu.

Nikah törenine katılan davetliler, damat ile gelinin nikah salonuna girişini ayakta alkışladı. Nikah memurunun, Berna Akıncı'ya, Turgut İleri'yi eş olarak kabul ediyor musun? Sorusuna 'evet', cevabı verdi. Nikah memurunun Turgut İleri'ye, Berna Akıncı'yı eş olarak kabul ediyor musun? Sorusuna 'evet', cevabı vermesiyle genç çiftin nikahı şahitler, Vali Ali İhsan Su, vekiller Mehdi Eker, Oya Eronat, Ebubekir Bal, amca İlyas İleri, AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Muhammet Şerif Aydın, AK Parti MKYK üyeleri Alaattin Parlak, Suna Kepolu Ataman huzurunda kıyıldı.

Alkışlar eşliğinde nikahın kıyılmasından sonra genç çifte evlilik cüzdanını Mehdi Eker verirken, Vali Su, genç çifte, 3 "S" deyip, sevgi, saygı ve sabır tavsiyesinde bulundu.

Takı törenin olmadığı, mütevazı düğün töreni, Kur'an'ı Kerim tilavetiyle başlayıp, Mevlit yemeğinin verilmesi ve ilahilerin okunmasıyla son buldu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Yerel Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Borussia Dortmund Atletico Madrid maçı CANLI izle! 16 Nisan Dortmund A.Madrid Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? NO Pelicans LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans LA Lakers maçı Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title