Haberler

İlçeye Dünya Şampiyonluğu Gururu Yaşatanlar Altın ile Ödüllendirildi

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinden Muhsine Gezer ve Sevim Demircan isimli öğrenciler, Fransa'da düzenlenen INAS Dünya Salon Atletizm Şampiyonası'nda dünya şampiyonu oldu.

Başarılı sporcuları makamımda kabul ederek birer yarım altın takan projenin koordinatörü Kaymakam Hüseyin Öner, "İlçemizi, ilimizi ve ülkemizi başarıyla temsil eden genç sporcularımızı gönülden tebrik ediyorum. 'Sporda Yetenek 10'la Gelecek' spor projelerimiz halen uygulanıyor. Geçtiğimiz yıldan bu yana uygulanmakta olan bu projelerin çocuklarımızın ve gençlerimizin iyi yetişmesi noktasında ne kadar isabetli çalışmalar olduğuna bu tarz başarılarla görüyoruz. Genç sporcularımızın gelişimlerine katkı sağladıkları için Kemer Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi müdürümüz Muhittin Şerbetçi'ye ve öğrencileriyle yakından ilgilenen Deniz Erenoğlu'na teşekkür ediyorum. Özellikle şampiyon sporcularımızın öğretmenleri ve antrenörleri olan Deniz Erenoğlu'nun başarılı olan öğrencilerimizin üzerindeki emeğinin büyük olduğunu biliyorum. Öncelikle gençlerimize, katkısı olan herkese teşekkür ediyorum. Muhsine ve Sevim'in yeni başarılarıyla göğsümüzü kabartmaya devam edeceklerine de yürekten inanıyorum" dedi.

Başarılı sporculardan Muhsine Gezer de, "Fransa'da yapılan dünya şampiyonasında bin 500 metrede dünya birincisi, 800 metrede ise dünya ikincisi oldum. Bayrağımızı dalgalandırdım. Çok gururluyum. Deniz Erenoğlu hocamıza çok teşekkür ediyorum" dedi. Sevim Demircan ise, "Müsabaklarda 400 metrede dünya şampiyonu oldum. Bayrağımızı dalgalandırdım. İstiklal Marşımızı okuttum. Hedefimiz 2020 Tokyo Olimpiyatları"diye konuştu.

Sporcuları ile gurur duyduğunu anlatan Antrenör Deniz Erenoğlu da, hedeflerinin 2020 Dünya Olimpiyatları olduğunu ve bunun için haftanın 7 günü çalıştıklarını söyledi. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Hüseyin Öner Balıkesir Burhaniye Fransa Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title