Haberler

İlçelerden Koü Umuttepe Yerleşkesi'ne Otobüs Seferleri Başladı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ilçelerden Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinin de bulunduğu Umuttepe Yerleşkesi'ne otobüs seferleri başlattı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ilçelerden Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinin de bulunduğu Umuttepe Yerleşkesi'ne otobüs seferleri başlattı.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Umuttepe Yerleşkesi'ne 395 hat kodu ile Dilovası, Hereke, Körfez ilçelerinden, 755 hat kodu ile Başiskele, Gölcük ve Karamürsel'den, 405 hat kodu ile Gebze, Darıca ve Çayırova'dan, 800 hat kodu ile Kandıra ve 265 hat kodu ile Kartepe'den gidiliyor.

Karamürsel'den ilk sefer, 06.15'te başlıyor ve 22.45'e kadar sürüyor. Karamürsel'den hareket eden araç Gölcük - Başiskele - Yeni yol - D 650 Kandıra Yolu - Bayındırlık Sapağı - Ambulans Yolu'nu takip ederek Umuttepe'ye ulaşıyor. Ayrıca, bölgedeki vatandaşlardan ve öğrencilerden gelen yoğun talebin karşılanması amacıyla Değirmendere kalkışlı 07.50 ve 15.20 kalkışlı ilave seferler bulunuyor.

Kartepe seferleri ise Maşukiye'den saat 06.45'te başlıyor 21.30'a kadar sürüyor. Güzergahlar ise Acısu - Askeri Lojmanlar - Tepetarla Sapağı - Suadiye Sapağı - Sarımeşe Sapağı - D-100 - Yahya Kaptan Köprülü Kavşağı-ndan D- 650 Kandıra Yolu - Bayındırlık Sapağı - Ambulans Yolu'nu takip ediyor.

Dilovası'ndan 06.15'te başlayan seferler, Körfez - Derince - Gültepe Kavşağı

Umuttepe güzergahını takip ediyor.

Ayrıca, 405 hat kodu ile 06.00'da Şekerpınar konutlarından hareket eden otobüs, 17.15'te de Umuttepe'den Şekerpınar'a gidiyor.

- KOCAELİ

Kaynak: AA / Yerel

Kocaeli Üniversitesi Dilovası Kandıra Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title