Haberler

İlçe Protokolünden Kickboks Sporcularına Tebrik Ziyareti

Güncelleme:

15 Temmuz Dostluk ve Kardeşlik Kickboks Turnuvasına Develi'den Epçe Ortaokulundan, Kabaklı Ortaokulundan ve Dev Ali Gençlik ve Spor Kulübünden de 65 sporcu katılarak Develi'ye 45 madalya ile döndüler.

Sporcuların başarılarını tebrik etmek için kapalı spor salonunda sporcularla bir araya gelen Develi Kaymakamı Murat Duru, Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Toprak antrenörleri Özben Şimşek başta olmak üzere bütün sporculara özverilerinden dolayı teşekkür ettiler.
15 Temmuz'un bir milat olduğunu belirten Kaymakam Duru "15 Temmuz Destanını unutmamak adına yapılan böylesi etkinliklerle gençlerimiz daha duyarlı ve şuurlu olacaklar" dedi. Sporu bir ömür devam ettirmeleri gerektiğini belirten Başkan Cabbar da "Sizlerin bir ağabeyi olarak her daim yanınızda olacak, daha güzel başarılar elde etmeniz için var gücümüzle sizlere destek vermeye devam edeceğiz" açıklamalarında bulundu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mehmet Cabbar Murat Duru Develi Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title