Haberler

Osmaneli İlçe Milli Eğitim Müdürü Döş'e Veda Yemeği

Güncelleme:

Bilecik İl Milli Eğitim Müdürlüğüne Eğitim Uzmanı olarak atanan Osmaneli İlçe Milli Eğitim Müdürü Erhan Döş onuruna bir veda yemeği düzenlendi.

Bilecik İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne Eğitim Uzmanı olarak atanan Osmaneli İlçe Milli Eğitim Müdürü Erhan Döş onuruna bir veda yemeği düzenlendi.

Veda yemeğine, İlçe Kaymakamı Edip Çakıcı, Belediye Başkanı Münür Şahin, AK Parti İlçe Başkanı Yalçın Karaca, kurum yönetici ve personeli ile okul müdürleri katıldı. Kaymakam Edip Çakıcı, yaptığı konuşmada, Döşe'e yeni görevinde başarılar diledi. İlçede bulunduğu görevi süresinde başarılı çalışmalara imza attığını belirterek Erhan Döş'e başarı belgesi veren Kaymakam Çakıcı, "Bilgi birikimi ve örnek kişiliğiyle başarılı projelere imza atan Döş, Osmaneli 'de iz bıraktı. Kendisiyle çalıştığımız zaman zarfında beyefendiliğiyle, çalışkanlığıyla ve kendi personeliyle olan diyalogu dolayısıyla ben kendisinden memnun kaldım. Görevler gelip geçicidir, önemli olan geride hoş bir sada ve muhabbet bırakmaktır. Yeni görev yerinde de aynı şekilde başarılı olmasını diliyorum. Burada kurulan bağların devam ettirmesini diliyorum" dedi.

Daha sonra bir konuşma yapan Belediye Başkanı Şahin ise, "Erhan bey ile kısada olsa iyi bir çalışma dönemimiz oldu. Osmaneli' ye büyük katkıları oldu. Gösterdiği emeklerinden dolayı teşekkür ediyor yeni görevinde ve görev yerinde de iyi çalışmalar diliyorum" dedi.

Erhan Döş ise veda konuşmasında, 7 yıl Osmaneli'de görev yaptığını bu görev esnasında ekip ruhu anlayışı ile ilçeye çok güzel hizmetler yaptıklarını ifade ederek, sivil toplum örgütleri ve yerel yönetim imkanları ile ilçede okullaşma adına hizmetler yaptığını ifade etti. Osmaneli'ye gerek akademik başarı, gerekse sosyal, kültürel sportif ve sanatsal etkinliklerde örnek çalışmalar yaparak Bilecik ilinde ve diğer illerde başarılar elde edildiğini ifade eden Döş bu başarıyı bir ekip ruhu ile sağladıklarını anlattı.

Daha sonra İlçe Kaymakamı Edip Çakıcı Milli Eğitim Müdürü Erhan Döş'e ilçedeki çalışmalarından ve hizmetlerinden dolayı başarı belgesi ve şilt verdi. Belediye Başkanı Münür Şahin ise Osmaneli hatırası olarak tarihi evlerden oluşan tablo ve plaket verdi. İlçedeki tüm eğiti camiası adına da eski okul müdürlerinden İsmet Kiraz plaket ve çeşitli hediyeler verdi. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milli Eğitim Müdürlüğü Edip Çakıcı Osmaneli Bilecik Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title