Haberler

Camilerden Minik Ufuk'un Kaybolduğu Gün Üzerindeki Kıyafetler Tarif Edilerek Anons Yapıldı

Güncelleme:

Hatay Hassa'da Amanos Dağları eteklerinde kaybolan, konuşma engelli 6 yaşındaki Ufuk için ilçe merkezi ve köylerdeki camilerden kaybolduğu gün üzerinde bulunan kıyafetler tarif edilerek anons yapıldı.

Hatay'ın Hassa ilçesinde, amcasıyla kaynaktan içme suyu almaya gittiği Amanos Dağları eteklerinde kaybolan, konuşma engelli Ufuk Tatar'ı (6) arama çalışmaları aralıksız olarak devam ediyor. Tüm ilçe merkezinde ve köylerdeki camilerde Ufuk'un kaybolduğu gün üzerinde bulunan kıyafetler tarif edilerek anons edildi.

AMCASIYLA BİRLİKTE SU ALMAYA GİTTİ

Kırıkhan ilçesinde yaşayan, tarım işçisi Muhammed Tatar, ailesiyle birlikte Amanos Dağları'nın eteklerinde yer alan Hassa'nın kırsal Arpalıuşağı Mahallesi yakınlarında oturan ablasını ziyarete geldi. Mehmet Tatar (34), iddiaya göre, saat 15.00 sıralarında, yeğeni konuşma engelli Ufuk ile birlikte eve 100 metre uzaklıkta bulunan dağ eteğindeki kaynaktan su almaya gitti.

İlçe ayaklandı! Camilerden bu anons yapılıyor

KAYBOLAN İKİZİNİ EVDE AĞLAYARAK BEKLİYOR

Bidona su dolduran Mehmet Tatar, bir süre sonra Ufuk'un olmadığını fark etti. Çevrede aramasına rağmen yeğenini bulamayan Tatar, eve dönüp, durumu ailesine anlattı. Aile fertleri, Ufuk'un kaybolduğunu jandarmaya bildirdi. Ufuk için arama çalışması başlatılırken, ikizi Uğur'un evde kardeşinin bulunmasını ağlayarak, beklediği belirtildi.

İlçe ayaklandı! Camilerden bu anons yapılıyor

KARADAN VE HAVADAN ARAMA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Bölgeye sevk edilen jandarma, AFAD ve 112 Acil Servis ekipleri, kayıp Ufuk Tatar'ı bulmak için gece boyunca arama çalışması yürüttü. Mahalle sakinlerinin de katıldığı arama çalışmalarında drone kullanılarak, bölge havadan tarandı. Sabah saatlerinde de sürdürülen çalışmalarda Ufuk, traktörlerle çıkılan dağlık alanda arandı.

İlçe ayaklandı! Camilerden bu anons yapılıyor

MİNİK UFUK ÇOK AZ DUYUYOR VE KONUŞMA ENGELLİ

Baba Muhammet Tatar, oğlu Ufuk'un çok az duyduğunu ve konuşma engeli olduğunu belirterek, sağlıklı olarak bir an önce bulunmasını istediğini söyledi.

CAMİLERDEN ANONS

Ufuk'un evine gelen Cumhuriyet savcısı ise kayıp çocuğun ailesiyle görüştü. Daha sonra tüm ilçe merkezinde ve köylerdeki camilerde ise Ufuk'un kaybolduğu gün üzerinde bulunan kıyafetler tarif edildi. Küçük çocuğu gören vatandaşların ise jandarma ekiplerine haber vermesi söylendi.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Hassa Tatar 3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (11)

Uruz:

SAHİP ÇIKIN YETER ARTIK YETER SAHİP ÇIKIN LAN ÇOCUKLARA BİZ KAHROLUYORUZ MİLLETİN İÇİ KAN AĞLIYOR KAÇ GÜNDÜR ALLAH RIZASI İÇİN GÖZÜNÜZÜN ÖNÜNDEN AYIRMAYIN

16
1
yanıtYanıtla
Anneyim:

Artık dışarı çıkamaz markete gidemez misafirlik alış verişe bile gitmek istemez olduk allah insanı evladıyla imtihsn etmesin öğretmen tecavüz ediyor doktor taciz ediyor komsu kaçırıyor yarabbi korkunç bir dünya olm us allah bizi korusun rabbim çocukları melekleriyle korusun

6
0
yanıtYanıtla
hakan gardas:

Bulmak için hayvanlara çip yerlestiriliyor ve anında bilim adamlar bulabiliyor, neden bu çocuklara da yapılmıyor? Insanın hayvan kadar degeri yok mu?

1
2
yanıtYanıtla
akademisyen:

İdam gelsin artık. İdam istiyoruz. Çocuk katilleri, sapıklar ve tecavüzcülere idam gelmeli. Yaş sınırlaması olmadan şarta bağlanmadan, tahrik pişmanlık indirimi vs. vs. olmadan

3
0
yanıtYanıtla
Rehberin izinde:

Amcasindan suphelenecek hale geldim:( allahim bu sabi sağ ciksin bari, konuşamıyor yavrucak nasil imdat diyip yardim dileyecek

2
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Çocuğu amcası öldürüp gömmüş olmasın. genellikle bu tür vakalarda suçu işleyenler ya yakın komşu ya tanıdık yada akrabalar çıkıyor.

2
0
yanıtYanıtla
ada:

ANDIMIZDI;KÜÇÜKLERİMİ KORUMAK BÜYÜKLERİMİ SAYMAK. . . EY ULU ÖNDERİMİZ ATAM NE ZAMAN YOLUNDAN ŞAŞTIK TOPLUM UÇURUMA YUVARLANIYOR. . .

1
0
yanıtYanıtla
maskeli süvari:

bu kardesımızıde bırı katlettıyse sasırmam ama Allahımın ızınıylen umarım sapık emelıne ulasmadan kurtulur. .

1
0
yanıtYanıtla
Tarik:

Hemen yarin kisas kanunu çikarilmali,kimse bana adaletten bahsetmesin, boyle adelet olmaz olsun,sapiklik yapicaksin ,canilik yapicaksin birde hapiste bakilacaksin bizden alinan vergilerle, bugün refarandum olsun idam çikar

1
0
yanıtYanıtla
karaca12:

Devlet Gücünü Göster Artık! Çocuklara zarar verenlere acıma. .

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title