Haberler

İlber Ortaylı, Fatih Sultan Mehmet'i Canlandıracak Kenan İmirzalıoğlu'nu Yorumladı

Güncelleme:

Kanal D'de ekran macerasına başlayacak olan Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisini yorumlayan ünlü tarihçi İlber Ortaylı, "Kenan iyi ama senaryonun Muhteşem Yüzyıl gibi olması kabul edilemez" dedi.

CNN Türk ekranlarında sunuculuğunu Hakan Çelik'in yaptığı, 'Hafta Sonu' programına konuk olan tarihçi Prof. Dr. İlber Ortaylı, çarpıcı değerlendirmelerde bulundu.

KENAN İMİRZALIOĞLU'NU DEĞERLENDİRDİ

Osmanlı tarihinin konuşulduğu programda Ortaylı, konu Fatih Sultan Mehmed'e gelince; yakında Kanal D ekranında başlayacak 'Mehmed Bir Cihan Fatihi' dizisinin başrol oyuncusu Kenan İmirzalıoğlu ile ilgili yorumda bulundu.

"KENAN İYİ AMA SENARYO ÇOK MÜHİM"

Ortaylı, yılın merakla beklenen projesinde Fatih Sultan Mehmed'e Kenan İmirzalıoğlu'nun hayat vermesi ile ilgili "Kenan iyi oynar. Oyun çok mühimdir. Muhteşem Yüzyıl'da işi oyunculuk ve müzik götürdü. Senaryo diye bir şey yok orada. Fatih'in senaryosunun Muhteşem Yüzyıl gibi olması kabul edilemez" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Fatih Sultan Mehmet Kenan İmirzalıoğlu İlber Ortaylı Kanal D Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (23)

seyirci:

kenan''ın nesi uygun Allah aşkına? 40 yaşını geçmiş adam 19 yaşındaki delikanlıyı oynayacak. kasıntı herifin teki ayrıca

224
0
yanıtYanıtla
Bu Uyuz:

Kart Mandanin Sesinden Hareketlerden Nefret Ediyorum Tutturmus Osmanlida Osmanli Magsat Akkoyunlar yalakalik

7
69
yanıtYanıtla
ASLI:

BIZ NIYE BU KADAR SAVAS YANLISI BIR MILLETIZ???? NIYE HEP SAVAS SAVAS SAVAS ISTIYORUZ? SAVASMAYALIM SEVISELIM INSANLAR OLMESIN

6
13
yanıtYanıtla
Emrah:

Niye bugünlerde gidenler hep sizden olunca bâris güvercini mi olmaya karar verdin

yanıt1
yanıt2
zalim:

bir sen kalmışdın zaten dalkavuklar bu zamanın pirimide bu vurun bakalım paraya

3
16
yanıtYanıtla
Enesson:

hep aynı yüzleri oynatmak zorunda mısınız? 20 yaşındaki bir padişahı 40ını devirmiş kartlaşmış bir adam nasıl oynuyo anlamıyorum

17
1
yanıtYanıtla
Levent:

burada hükümete görev düşüyor fatihin adını kirletecek bir seneryo ise yayından kaldırılmalı

15
1
yanıtYanıtla
ali alp:

kenan kaç dil biliyor? bir asistan olmak için kaç sınava giriliyor ayda üç beş kuruş almak için. . . . . . . . ilber hoca bırak yorumları. . . . . . . . . . . . . . . . . . . hikayeyi açık ve net olunki saygınlıgınıza gölge düşmesin bıktık bu politik agızlardan . . . . . . . . . . . . . . yıl 2018 hala osmanlılık ???????????mı oynanır ????????????? çok çalımak ve akılcılık nasıl hıristiyanlar papazlarında vebadan öldüğünü görüp akılları başlarına geldiyse uyan millet uyan. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . akıla koş, işe koş, üretime koş, . . . . . .

6
10
yanıtYanıtla
gökhan:

filozof ; sana bir kaç sorum var. kaç bilim adamı hangi ülkeleri yönetiyor? hangi sanayide ve teknolojide ileri gitmiş ülkerin, silah zoruyla sömürdüğü toplumları veya ülkeleri yok? bu gelişmiş ülkelerin yoluna çıkanların (osmanlı gibi) başına neler geliyor? futbol maçında rakibin, senin antranörünü para ile veya tuzağa düşürüp şantaj ile maçı kaybetmenizi (şike) sağlar ise bu kötü bir takım(osmanlı) olduğunuzumu gösterir? peki bu şike yapan antranör takım kurarsa ne olur? cevap bekliyorum.

yanıt0
yanıt0
karakterler ve senaryolar sıkıntılı:

referansı kanal d star show fox tv 8 atv yahudi dönmesi kanallar olan senaryoların çok da izlenecek bi tarafı yoktur. . trt ninde ne olduğu tartışma konusu. . . çünkü göya tarihi yansıtıyorlar . fakat engin altan gibi gezicileri oynatıyorlar. . böyle ulvi karakteleri canlandıracak abdestli sıfatı kadar karakteri ahlakı yerine oturmuş kişiler canlandırsa . . sen anlat karadeniz gibi tecavüz dizileri tarih dizilerini geçmez

7
7
yanıtYanıtla
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title