Haberler

İlber Ortaylı: Ahmet Hakan Bana Saldırdı

Güncelleme:

İlber Ortaylı, "insanlara dışkı yedirmek işkence değil" diyen akademisyen Celal Şengör'ü savundu. Ortaylı aynı zamanda Ahmet Hakan'ın da kendine saldırdığını söyledi.

Prof. Dr. İlber Ortaylı, bir röpotajında "insanlara dışkı yedirmek işkence değil" diyen Prof Dr. Celal Şengör'ü savundu. Ortaylı, Şengör'ün Türkiye'nin bir değeri olduğunu belirterek, isim vermeden Armağan Çağlayan'ı işaret etti.

Ortaylı, "Beceriksiz bir röportajcı alıyor bunu, son hadiseyi büyütüp böyle ortalara çıkarmak ya bilgisizliktir ya da kötü niyetliliktir" dedi.

Ortaylı, konuk olduğu CNN Türk'te Hakan Çelik ile Hafta Sonu programında, "Bunu kullanarak bana da saldıranlar hiç gayret etmesinler" dedi. Çelik'in kim saldırdı sorusu üzerine Ortaylı şu yanıtı verdi: Kim olacak sizin dostunuz Ahmet Hakan, bugün cevap verdim. Nasıl güleceğimize karar veriyor. Ben de onu gösterdim.

AHMET HAKAN ORTAYLI'YI ELEŞTİRDİ

Ortaylı'nın bahsettiği Hürriyet gazetesinde yayımlanan "Celal Şengör Hoca'ya laf sokma denemeleri" (23 Kasım 2015) yazısının ilgili kısmı şöyle:

-Celâl Şengör demiş ki: Kemal Sunal küfrederek komiklik yapan bir zavallıydı.

-Ben de diyorum ki: Madem öyle... Madem küfrederek komiklik yapmak diye bir şey var. Hadi o zaman Celâl Hoca! Çık sahneye ve küfret... Bak bakalım Kemal Sunal'a kahkahalarla gülenlerden kaçı sana gülecek... Sen küfrederek bile komik olamayacak kadar zavallısın be Hoca! Üstelik ne sen bunun farkındasın ne de İlber Hoca farkında.

ORTAYLI ELEŞTİRİLERE CEVAP VERDİ: FESUBHANALLAH

İlber Ortaylı'nın "Ahmet Hakan'a köşemde cevap verdim" dediği, Milliyet'te yayımlanan "Suriye Denklemi" (29 Kasım 2015) yazısı şöyle:

Bu sıralar moda olan "elitist" lafı üzerinde durayım. Birine "düğmen kopmuş" desen "elitist" diye saldırılıyor. Şu günlerde iktidar partisine mensup insanların üsluplarındaki saldırı dozu gittikçe artıyor. Aslında benim daha önce sempati duyduğum Ahmet Hakan da Şengör'ün Kemal Sunal'ı beğenmemesine pek sinirlenmiş. "Hoca sen Kemal Sunal'a gülmezsen gülme, ona gülenlerden kaçı sana gülecek bakalım? Sen onun kadar komik olamayacak kadar zavallısın be hoca! Üstelik ne sen bunun farkındasın ne de İlber Hoca" diyor. Fesubhanallah.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Ahmet Hakan Coşkun İlber Ortaylı Celal Şengör Kemal Sunal Magazin Yaşam Kültür Sanat Güncel Haberler

500

Yorumlar (18)

atakan:

katil pkk. kafir pkk.

30
8
yanıtYanıtla
ErgeNEKON:

Tam 100 yildir Atatürke saltanati bitirip yerine demokrasi ve laikligi getirdi diye kin kusanlar ;ESAD in demokrat ve laik olmadigi ve saltanat yoluyla geldigi için gitmesi gerektigini savunuyor. . . . . .

21
7
yanıtYanıtla
ERZURUMLU.:

BUNLAR YAŞLANINCA, YEDİKLERİNİ KUSUYORLAR VE KUSTUKLARI DIŞKININ DA NORMAL OLDUĞUNU İNANDIRMAYA ÇALIŞIYORLAR. . . NE YAZIK Kİ BAZI GERZEKLER DE BU BÜYÜKBAŞLARIN YEDİĞİNE VE DEDİĞİNE İNANIYOR.

26
1
yanıtYanıtla
yigit:

Bu amed hakamida adam yerine koydunuzys deme gitsin

20
5
yanıtYanıtla
Adem:

can düdar ahmet hakani özlemis yanina gönderiverin, iki vatan haini birarada sohbet etsin

15
6
yanıtYanıtla
oguz:

işin içinde hakan varsa ilber amca haklıdır

8
9
yanıtYanıtla
tecessus:

Kim Hdp ve Pkk''ı savunuyor destekliyor ise o vatan haini . Ayrıca İlber Ortaylı yanılıyor, Şengör çok komik, Adam ''''bok yemek hastalıklara iyi geliyor dedi . Tüm türkiye hala gülüyor . . .

5
12
yanıtYanıtla
mete903:

Hocam, Ahmet Hakan gibi zavallılarla muhatap olma lütfen...

7
6
yanıtYanıtla
Alper:

bunlarda ilkokul ogrencisi gibi . . bide entel dantel gecinirler. . tartistiklari seye bak. . . delinin birisi kuyuya bi tas atiyor kirk akilli cikaramiyor. . sengor ateist birisi ateistlerinde ruh sagliklari duzgun degildir he de gec adam hasta zaten. .

10
1
yanıtYanıtla
had bilmek:

Arkadaşım, biz ateistler sizler gibi cin, şeytan, peri gibi saçma sapan hayal ürünü şeylere inanmayız. İlk önce dinide ki masallara bir bak sonra ona inanını kim olduğunu ve kimin ruh sağlığının bozuk olduğunu iyice gör. Ayrıca senin bu adamları eleştirmeye ne zekan ne de bilgin yeter

yanıt3
yanıt5
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title