Haberler

İl Spor Güvenlik Kurulu Toplantısı Yapıldı

Gümüşhane'de, İl Spor Güvenlik Kurulu Toplantısı Yapıldı.

Gümüşhane'de, İl Spor Güvenlik Kurulu toplantısı yapıldı.

Vali Yardımcısı Hasan Erkal başkanlığında, Valilik Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıya, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Şerafettin Yılmaz, Emniyet Müdürü Hüseyin Ümit Yüksel, Gençlik ve Spor İl Müdürü Burhanettin Kaya, Sağlık İl Müdürü Metin Öztürk ve kurul üyeleri katıldı.

Vali Yardımcısı Erkal, toplantı sonrası yaptığı değerlendirmede, 24 Şubat'ta, Yenişehir Stadı'nda 3. Lig 2. Grup'ta yapılacak Gümüşhanespor-Sivas Dört Eylül Belediyespor karşılaşmasında alınacak önlemlerin görüştüklerini söyledi.

Toplantıda ayrıca bu ay içerisinde yapılacak olan mahalli amatör, okul müsabakaları ve yıldız erkekler futbol müsabakalarında alınacak önlemlerin de görüşüldüğünü ifade eden Erkal, "Hafta sonu Aroma Erkekler Voleybol Birinci Ligi takımlarımızdan Torul Gençlerbirliği ile Halk Bankası arasında yapılacak olan karşılaşmada alınacak önlemler de görüşüldü. Karşılaşma gününde ilimizden Torul ilçesine 15 kişilik güvenlik görevlisinin takviye ekip olarak gönderilmesi kararına varıldı" dedi.

- GÜMÜŞHANE

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title