Haberler

İl Sağlık Müdürlüğü, Vali Savaş'a Brifing Verdi

Nevşehir İl Sağlık Müdürlüğü Tarafından Nevşehir Valisi Abdurrahman Savaş'a, Sağlık Müdürlüğü Çalışmaları Hakkında Brifing Verildi

Nevşehir İl Sağlık Müdürlüğü tarafından Nevşehir Valisi Abdurrahman Savaş'a, sağlık müdürlüğü çalışmaları hakkında brifing verildi.

Dr. İ. Şevki Atasagun Devlet Hastanesi Konferans Salonunda gerçekleştirilen programa, Vali Savaş ile Nevşehir İl Sağlık Müdürü Dr. Serkan İnceçayır, müdür yardımcıları Dr. Bilge Kağan Kaya, Yaşar Albay, şube müdürleri, Hastane Başhekimi Op. Dr. Yıldırım Tuncer, Ürgüp Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Hakan Serçe, Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Dt. Vural Özçelik, ADSM Müdürü Adem Hatipoğlu, başhekim yardımcıları, Hastane Müdürü Bülent Filizer, başhemşire ve başhemşire yardımcıları katıldı.

Sağlık müdürlüğünün çalışmaları hakkında sunum yapan Şal, Sağlık Müdürlüğünün 2010 yılı çalışmalarını önceki yıllarla kıyaslayarak, Nevşehir'in sağlık hizmetlerinde şu anda geldiği noktanın bir değerlendirmesini yaparak, Nevşehir genelinin sağlık durumu hakkında bilgi verdi.

Şal, brifingin son bölümünde 'kanserli köyler' olarak bilinen Tuzköy, Karain ve Sarıhıdır köylerinde yapılan çalışmalar ile Nevşehir'de yeni uygulamaya konulan 'Evde Sağlık Hizmeti ve Mobil Eczane' uygulamalarında hangi aşamaya gelindiği konusunda da bilgi paylaşımında bulundu.

Yaklaşık bir saat süren toplantının ardından Vali Savaş, katılımcılara teşekkür etti. (MAS-YCL-İÇR-MHD) - NEVŞEHİR

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title