Haberler

İl Sağlık Müdürlüğü 2013 Yılı Değerlendirme Toplantısı

Burdur Sağlık Müdürlüğü tarafından 2013 yılı Değerlendirme Toplantısı'nda proje ve çalışmalar değerlendirildi.

Burdur Sağlık Müdürlüğü tarafından 2013 yılı Değerlendirme Toplantısı'nda proje ve çalışmalar değerlendirildi.

2013 yılı Değerlendirme Toplantısı'na Burdur Valisi Nurettin Yılmaz, Vali Yardımcıları Bahir Altınkaya, Bülent Uygur, Ali Uysal, Hayri Sandıkçı, Hamdullah Suphi Özgödek, İl Sağlık Müdürü Uzman Dr.Sırrı Şenbayram, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr.Sedat Kavas, Halk Sağlığı İl Müdürü Sevinç Sütlü, şube müdürleri katıldı.

2013 yılında 22 farklı projenin hayata geçirilerek Türkiye'ye örnek olduklarını belirten Sağlık Müdürü Uzman Dr. Sırrı Şenbayram, "Biz öncelikle hasta ve çalışan memnuniyetini en üst seviyede tutarak, sağlık hizmetlerinde önemli bir kaliteyi yakalama hedefi ile yola çıktık. Bu anlamda da çalışmalarımız devam etmektedir. Çalışmalarımızda sadece tedavi edici hizmetler, acil sağlık hizmetleri değil, aynı zamanda koruyucu sağlık hizmetlerine ve toplumun sağlık konusundaki bilgi düzeyini arttırıcı, sağlığın geliştirilmesi çalışmalarını da çok önemsedik. Hasta odaklı değil, insan odaklı olarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Kendimizi hakkıyla ifade edebilmemiz için yaklaşık bir aylık çalışma sonucu sunumumuzu hazırladık. Emeği geçen arkadaşlara teşekkür ediyorum" dedi.

Şenbayram'ın konuşmasının ardından İl Sağlık Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen 22 projenin anlatıldığı sunum yapılırken, Şenbayram destek ve katkılarından dolayı Burdur Valisi Nurettin Yılmaz'a, Vali ve Nurettin Yılmaz armalı 112 Acil Sağlık Üniforması hediye etti.

Acil durumlarda her zaman üniformasını giyeceğini söyleyen Vali Yılmaz, "Valilik olarak göreve geldiğimiz günden beri Burdur'daki tüm kamu kurumalarının çalışmalarının en üst seviyede olduğunu ve bununla iftihar ettiğimizi söylemiştim. Bu süreçte, sadece sağlığa değil, tüm kamu kurumlarına yetki devrinde bulunduk. Arkadaşlarımıza güveniyoruz, arkadaşlarımız çalışkandır, başarılıdır. O nedenle bir çok yere Vali'nin, Vali yardımcılarının gelmesine gerek olmadığını gördüm. Hem Sağlık Müdürlüğümüze hem de Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğimize Valilik'teki yetkileri devrettik. Arkadaşlarımızın özgüvenini, çalışma azmini kamçıladı. Vilayet'ten onay çıktı, çıkmadı, geldi, gitti gibi işleri kaldırdık. İşler hakikaten fevkalade bir seviyeye geldi. Arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Vali Yılmaz, konuşmasının ardından akademik hayatına devam edeceği sebebiyle görevinden ayrılan Hastane Yöneticisi Uğur Altınışık ve eşine plaket takdim etti. - BURDUR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İl Sağlık Müdürlüğü Nurettin Yılmaz Şerif Yılmaz Burdur Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title