Haberler

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ayhan, Müsiad Üyeleriyle Kahvaltıda Buluştu

Sivas İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Salih Ayhan, Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) üyeleriyle kahvaltıda buluştu.

Kahvaltıda MÜSİAD üyelerinin sorularını cevaplayan İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Salih Ayhan yaptığı konuşmada, " Sivas'ta 2012 yılından beri görev yapmaktayım. Sivas'ta olmayı, yaşamayı ve halkı ile iç içe olmaktan mutluyum. Sivas'ta yapılanlara gelecek olursak. Yıldız Dağı projesini hayata geçirmenin gururunu yaşıyoruz. İnanıyorum ki Sivas'ın marka değerleri arasında zirvede yerini alacaktır. Yıldız Dağı Kayak merkezine vatandaşlarımız açıldığı günden beri beklentilerimizin üzerinde yoğunluk gösterdiler. Bizler de bunu en güzel şekli ile değerlendirerek, eksikliklerini de hızlı bir şekilde tamamlayıp tesisimizi en güzel bir şekilde hizmet verir hale getireceğiz." dedi.

Kongre Müzesinin durumu hakkındaki sorular üzerine bilgi veren Ayhan," Kongre Müzesi restorasyonu tekrar ihaleye verildi, Sivas İl Özel İdaresi 2015 yılında Kongre Müzesi'nin restorasyonunu bitirilmeye çalışıyoruz. Ayrıca çevre düzenlemesi projelerimizi de yaparken, Belediyemiz ile bir bütünlük arz edecek şekilde yapılmasına gayret gösteriyoruz." diye konuştu.

MÜSİAD SİVAS Başkanı Mustafa Coşkun ise,"Toplantılarımız oldukça verimli geçmektedir. Şehrimizin özlemini duyduğu, birlik ve beraberlikle yapılacak işlerin sayısı her geçen gün daha üretmeli, şehrimizde yaşayan üst düzey kamu görevlilerimizden, Sivaslı bürokratlarımızdan, milletvekillerimizden ve bakanlarımızdan projelerimizi ısrarla talep ederek takip etmeliyiz. İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Salih Ayhan'ın toplantımıza iştirak etmesi bizleri oldukça mutlu etmiştir. MÜSİAD SİVAS yönetimi olarak şehrimizin kalkınmasına, her zaman vakit ayırarak çözüm bulmaya çalışacağız." ifadelerini kullandı. - SİVAS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Salih Ayhan Sivas Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title