Haberler

İl Kültür Müdürlüğü'nden Tanıtım Atağı

Karabük İl Kültür ve Turizm Müdürü İbrahim Şahin, Tanıtım Atağı Başlattıklarını Söyledi.

Karabük İl Kültür ve Turizm Müdürü İbrahim Şahin, tanıtım atağı başlattıklarını söyledi.

Bu dönemden itibaren tanıtım faaliyetlerinde Eskipazar ilçesine de yer vereceklerini belirten İl Kültür ve Turizm Müdürü İbrahim Şahin, "2007'nin son aylarına girdiğimiz şu günlerde gelecek yıl yapılacak olan gerek ulusal, gerekse uluslar arası tanıtım faaliyetlerine artık Eskipazar Hadrianapolis Antik Kentini de katacağız. Bir şekilde daha önce yapılan fuarlara katmıştık ama, artık onunla ilgili tanıtım materyalleri de hazırlayarak bir fiil Eskipazar'ı da önümüzdeki Aralık ayında İzmir'de gerçekleşecek olan ve bizim de aktif olarak katılacağımız 1. İzmir Turizm Fuarında da Eskipazar'ı tanıtacağız" dedi.

Hadrianapolis Antik Kentindeki kazı çalışmalarının kazı mevsimi bittiği için durduğunu ve üzerlerinin örtüldüğünü ifade eden Şahin, kazı başkanı ile bir takım sorunların olduğunu, konuyu Bakanlıkla görüşerek çözmeye çalıştıklarını belirtti.

Safranbolu ilçesinin de bu sene verimli bir turizm mevsimi geçirdiğini ifade eden Şahin, "Safranbolu açısından turizm alt yapımızı, yatak kapasitemizi, konaklama tesislerimizi gözönüne alırsak, gerçekten bu sene verimli bir turizm sezonu geçirdiğimizi düşünüyorum. Özellikle sivil toplum örgütleriyle, belediye ile otelcilerle, turizm işletmecileriyle müşterek olarak yaptığımız tanıtım faaliyetleri var. Türkiye'de ve yurt dışında bizlere faydalı olabileceğine inandığımız tanıtım etkinliklerinde yer alarak, bölgemizi daha fazla tanıtarak, özellikle daha fazladan öte daha kapasiteli, daha kaliteli, daha çok para bırakacak üst düzeyde turist kitlesini buraya çekmek istiyoruz" şeklinde konuştu.

(YE-AK)

02.11.2007 16:11 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title