Haberler

İl Koordinasyon Kurulu Üyelerine İkis Anlatıldı

Devlet Planlama Teşkilatı İl Koordinasyon İzleme Sistemi (İkis) Aydın'da Düzenlenen Toplantı ile Koordinasyon Kurulu Üyelerine Tanıtıldı. Aydın İl Planlama ve Koordinasyon Müdürü Sabahattin Azazi Başkanlığında Gerçekleştirilen Toplantıda Üyelere İkis'in İşleyişi Konusunda Bilgiler Verildi.

Devlet Planlama Teşkilatı İl Koordinasyon İzleme Sistemi (İKİS) Aydın'da düzenlenen toplantı ile koordinasyon kurulu üyelerine tanıtıldı. Aydın İl Planlama ve Koordinasyon Müdürü Sabahattin Azazi başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda üyelere İKİS'in işleyişi konusunda bilgiler verildi.

18 Ekim 2007 gün ve 26674 sayılı Resmi Gazetede yayınlanan ve 2007/12701 sayılı kararla 2008 yılı programında uygulanması öngörülen İKİS, düzenlenen toplantı ile koordinasyon kurulu üyelerine anlatıldı. Konuyla ilgili açıklama yapan İl Planlama ve Koordinasyon Müdürü Sabahattin Azazi, "Alınan karara göre koordinasyon için gerekli bilgi akışı ve iletişim ortamının sağlanması amacıyla, Devlet Planlama Teşkilatı Müsteşarlığı tarafından elektronik ortamda İl Yatırımlarını İzleme Sisteminin (İKİS) oluşturulacağı ve sisteme veri girişleri doğrudan konuyla ilgili kişiler tarafından yapılacağı belirtilmişti. Bu anlamda teknik düzeyde ilk toplantıyı gerçekleştirdik. Veri girişi yapacak kişilere şifreleri teslim edildi. Bu konuda eğitim alan personel tarafından bilgilendirme yapıldı" dedi.

(İK) 23.05.2008 16:57 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title