Haberler

İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Yapıldı

İl Koordinasyon Kurulu 2018 Yılı ilk toplantısı ve İl İdare Şube Başkanları Toplantısı Vali Necati Şentürk başkanlığında yapıldı.

İl Koordinasyon Kurulu 2018 Yılı ilk toplantısı ve İl İdare Şube Başkanları Toplantısı Vali Necati Şentürk başkanlığında yapıldı.

Neşet Ertaş Kültür ve Sanat Merkezi Aşık Said toplantı salonunda düzenlenen toplantıya Vali Necati Şentürk'ün yanı sıra Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Ahi Evran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, Vali Yardımcısı Bünyamin Yıldız, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Orhan Ekemen, kaymakamlar, ilçe belediye başkanları, İl Planlama ve Koordinasyon Müdürü Alaattin Gayretli, bölgesel kuruluşların temsilcileri, merkez mahalle muhtarları ile yatırımcı kurum müdürleri katıldı.

Toplantının açılışında konuşan Vali Necati Şentürk, Kırşehir'de yürütülmekte olan 325 projenin toplam maliyetinin 1 milyar 925 milyon 840 bin lira olduğunu söyledi.

Geçmiş yıllar dahil bu projelere 650 Milyon lira harcama yapıldığını belirten Vali Şentürk, "2017 Yılında bu projelere toplamda 280 Milyon 365 bin lira ödenek ayrılmış olup dönem sonu itibariyle 235 Milyon 320 bin lira harcama yapılmıştır.

Programda yer alan toplam 325 projeden 225'ü tamamlanmış olup, 79 proje devam etmektedir" dedi.

Toplantı, yatırımcı kuruluş yöneticilerinin faaliyetleri hakkında bilgiler vermesi ve koordinasyon gerektiren hususların görüşülmesi ile sona erdi. - KIRŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Necati Şentürk Fethi Yaşar Neşet Ertaş Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title