Haberler

İl il vaka sayıları! İllere göre koronavirüs vaka sayıları belli oldu. Hangi ilde kaç vaka var? Ölüm oranının en yüksek olduğu kent hangisi?

Güncelleme:

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Bilim Kurulu toplantısının ardından önemli açıklamalarda bulundu. Koronavirüs vefatlarında vakalara göre en yüksek ölüm oranına sahip olan ili ve il il vaka sayılarını açıkladı. İşte, İl il vaka sayıları! İllere göre koronavirüs vaka sayıları belli oldu. Hangi ilde kaç vaka var?

Koronavirüs vefatlarında vakalara göre en yüksek ölüm oranına sahip il belli oldu. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Bilim Kurulu Toplantısı'nın ardından uaptığı açıklama ile il il vaka sayıları, İllere göre koronavirüs vaka sayıları belli oldu. Hangi ilde kaç vaka var? Ölüm oranının en yüksek olduğu kent hangisi gibi soruların cevapları da netleşti.

İLLERE GÖRE KORONAVİRÜS VAKA SAYILARI! HANGİ İLDE KAÇ VAKA VAR?

ANKARA

Son bir ayda Ankara'da günlük ortalama vaka sayısı 127, son bir haftada günlük ortalama vaka sayısı 155. Son 3 günde ortalama vaka sayısı 177.

İSTANBUL

Son bir ayda İstanbul'da ortalama vaka sayısı 653. Son bir haftada günlük ortalama vaka sayısı 620. Son 3 günde ortalama vaka sayısı 616. Son gün vaka sayısı 700'ü geçti.

İZMİR

Son bir ayda İzmir'de günlük ortalama vaka sayısı 32. Son bir haftada günlük ortalama sayısı38. Son 3 günde ortalama sayısı 34.

BURSA

Son bir ayda Bursa'da günlük ortalama vaka sayısı 34. Son bir haftada günlük ortalama vaka sayısı 84. Son 3 günde ortalama vaka sayısı 93. Son gün 100'e kadar çıkmış oldu. Bursa'da vaka sayılarında artış oldu.

KOCAELİ

Son bir ayda Kocaeli'de günlük ortalama vaka sayısı 78. Son bir haftada ortalama vaka sayısı 91. Son 3 günde ortalama vaka sayısı 113. Artış devam ediyor.

KONYA

Son bir ayda Konya'da günlük ortalama vaka sayısı 41. Son bir haftada ortalama vaka sayısı 73. Son 3 günde ortalama vaka sayısı 88. Artış devam ediyor.

KAYSERİ

Son bir ayda Kayseri'de günlük ortalama vaka sayısı 14. Son bir haftada günlük ortalama vaka sayısı 25. Son 3 günde ortalama vaka sayısı 28. Kayseri'de durum daha kontrollü.

ŞANLIURFA

Son bir ayda Şanlıurfa'da günlük ortalama vaka sayısı 25. Son bir haftada günlük ortalama vaka sayısı 42. 3 günde ortalama vaka sayısı 43. Daha kontrollü olduğunu söyleyebiliriz.

VAN

Son bir ayda Van'da günlük ortalama vaka sayısı 7. Son bir haftada günlük ortalama vaka sayısı 14. Son 3 günde ortalama vaka sayısı ise 14. Daha kontrollü denilebilir.

DİYARBAKIR

Son bir ayda Diyarbakır'da günlük ortalama vaka sayısı 58. Son bir haftada günlük ortalama vaka sayısı 81. Son 3 günde ortalama vaka sayısı 87. Son gün 100'lere yaklaştı.

ÖLÜM ORANININ EN YÜKSEK OLDUĞU KENT HANGİSİ?

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Bilim Kurulu toplantısının ardından önemli açıklamalarda bulundu. Koronavirüs vefatlarında vakalara göre en yüksek ölüm oranına sahip olan ilin Gümüşhane, en düşük ilin ise Kilis olduğunu söyledi.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Fahrettin Koca Koronavirüs Gündem Sağlık Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne? Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın 2023-2024 sezonu Avrupa gelirleri Bilmeceler ve Cevapları 2022: En Zor Bilmece Soruları Nelerdir? Zor, Kolay, Komik, İlginç, Eğlenceli, Yeni, Uzun, Kısa Bilmeceler ve Cevapları! 1 Ekim hangi burç? Ekim'in 1'i hangi burçtur? 1 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 1 Ekim hangi burca ait? Halving ne demek? Kriptoda halving anlamı nedir? İstanbul'da Pazar günü trafiğe kapatılacak yollar! Hafta sonu hangi yollar trafiğe kapalı olacak? Organ bağışı caiz mi? Diyanete göre Organ bağışı günah mı? Sabahattin Ali kimdir? Sabahattin Ali kaç yaşındaydı, nereli? Sabahattin Ali eserleri! Sabahattin Ali hayatı ve biyografisi! Turgut Uyar kimdir? Turgut Uyar eserleri, hayatı ve biyografisi Arif Nihat Asya kimdir? Arif Nihat Asya hayatı ve biyografisi Karacaoğlan kimdir? Karacaoğlan eserleri, hayatı ve biyografisi Karacaoğlan kimdir? Karacaoğlan eserleri, hayatı ve biyografisi Fuzuli kimdir? Fuzuli şiirleri ve eserleri nelerdir? En güzel Fuzuli şiirleri! Fuzuli hayatı ve tüm kitapları Namık Kemal kimdir? Namık Kemal şiirleri nelerdir? Doğum günü ne zaman? Namık Kemal eserleri ve tüm şiirleri!
500

Yorumlar (6)

OSMANİYELİ:

OSMANİYE NEDEN YOK

1
1
yanıtYanıtla
çünkü:

bakanın açıklaması bu kadar

yanıt0
yanıt0
Bayram:

Ne koyu osmaniye şehir

0
0
yanıtYanıtla
Emir Dursun:

Hangi ilde ne kadar vaka var

0
0
yanıtYanıtla
Meterol:

Muhammet Yusuf OSMANİYE köy mü?

0
0
yanıtYanıtla
Muhammed Yusuf:

Osmaniye neden olsun ki, Bazı büyükşehirlerin bilgisi verilmiş köylerin bilgisi yok.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title