Haberler

İl Emniyet Müdürü Demir 2 Polisi Ödüllendirdi

Denizli Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, iki polis memurunu çalışmalarından dolayı ödüllendirdi.

Denizli Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, iki polis memurunu çalışmalarından dolayı ödüllendirdi.

Denizli- Antalya karayolunda kar yağışından dolayı buzlanan yolda mahsur kalan araçların sürücülerine battaniyeyle yardımcı olan Serinhisar Bölge Trafik Denetleme Şubesi'nde görevli polis memuru Metin Yılmaz ile izinli olmasına rağmen gördüğü kavgaya tek başına müdahale ederek kavganın büyümesini önleyen Koruma Şube'de görevli polis memuru Murat Çil, İl Emniyet Müdürlüğü'nde düzenlenen törenle İl Emniyet Müdürü Demir tarafından teşekkür belgesi ile ödüllendirildi.

Demir, polislik mesleğinin, sabır isteyen, güç kuvvet ve dayanıklılık isteyen bir görev olduğunu belirterek törende şunları söyledi:

"Meslektaşlarımız, vatandaşın selameti, huzur ve sükunet için görevlerini fedakarlıkla ve özveriyle yerine getirmektedir. Yaşanan olaylarda duygularına kapılmadan, tecrübe bilgi ve becerileriyle olayları kontrol altına almakta başarı sağlayan arkadaşlarımızı ödüllendirerek, diğer meslektaşlarımıza da örnek olmak ve personelimizi motive etmek amacıyla arkadaşlarımızı ödüllendirdik. Bu bilinçle fedakarca çalışan bütün mesai arkadaşlarımın başarılarının devamını diliyorum."

Kaynak: AA / Güncel

Mevlüt Demir Serinhisar Antalya Denizli Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title