Haberler

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nde Akademik Kurul Toplantısı

Cumhuriyet Üniversitesi (cü) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi 2010-2011 Güz Yarı Yılı Akademik Kurul Toplantısı Yapıldı

Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi 2010-2011 güz yarı yılı akademik kurul toplantısı yapıldı.

CÜ'den yapılan yazılı açıklamaya göre, fakültenin konferans salonunda düzenlenen toplantıya, Rektör Prof. Dr. İlyas Dökmetaş, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Recep Toparlı, fakülte dekanı Prof. Dr. Ahmet Uzun, akademik personel ve öğrenciler katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını Prof. Dr. Ahmet Uzun, üçüncü akademik kurul toplantısını gerçekleştirdiklerini ifade ederek, dönem içinde fakültede yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Toparlı ise hep birlikte el ele işleri yürüterek Cumhuriyet Üniversitesi'ni hak ettiği yere getireceklerini söyledi.

Rektör Prof. Dr. Dökmetaş ise akademik alanda bir dönemin durum tespitinin yapılarak güçlü ve zayıf yanlarının ele alınmasının çok önemli olduğunu belirterek, Prof. Dr. Uzun'a bu konudaki çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

(DOĞ-MHD) - SİVAS

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title