Haberler

İKLİM DEĞİŞİKLİĞİYLE MÜCADELEDE DETAYLAR KONUŞULDU

Güncelleme:

İKLİM DEĞİŞİKLİĞİYLE MÜCADELEDE DETAYLAR KONUŞULDUEnerji Dönüşümü için AB: Batı Balkanlar ve Türkiye'deki Belediye Başkanları Sözleşmesi projesi kapsamında online düzenlenen 1. Yerel Yönlendirme Komite Toplantısı'nda proje ortakları, projenin detaylarını konuşup önemine vurgu yaptılar.

İKLİM DEĞİŞİKLİĞİYLE MÜCADELEDE DETAYLAR KONUŞULDU

Enerji Dönüşümü için AB: Batı Balkanlar ve Türkiye'deki Belediye Başkanları Sözleşmesi projesi kapsamında online düzenlenen 1. Yerel Yönlendirme Komite Toplantısı'nda proje ortakları, projenin detaylarını konuşup önemine vurgu yaptılar.

Bağcılar Belediyesi'nin de paydaşları arasında yer aldığı "Enerji Dönüşümü için AB: Batı Balkanlar ve Türkiye'de Belediye Başkanları Sözleşmesi Projesi'nin iklim değişikliğiyle mücadelesi devam ediyor. Bu proje kapsamında 7 Aralık günü 1. Yerel Yönlendirme Komite Toplantısı zoom plaftormu üzerinden gerçekleşti.

Toplantıda Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, Türkiye Belediyeler Birliği, Marmara Belediyeler Birliği, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Bağcılar Belediyesi, AB Türkiye Delegasyonu, Litvanya Büyükelçiliği, Litvanya Belediyeler Birliği ve proje uzmanları ve ekibi katılımcı olarak yer aldı. Toplantı, Merkezi Proje Yönetim Ajansı Direktörü Lidija Kašubiene'nin iklim değişikliği ve küresel ısınma ile mücadelede toplumun her seviyesinden kurumlar arasındaki işbirliğinin önemini vurgulayan açılış konuşmalarıyla başladı. Konuşmasının ardından Türkiye Cumhuriyeti Litvanya Büyükelçiliği'nden Vaida Stankeviciene, Türkiye ile Litvanya arasındaki güçlü ilişkiyi geliştirmek için bu projenin büyük etkisi olacağını belirtti. Marmara Belediyeler Birliği Uluslararası İşbirliği Koordinatörü Burcuhan Şener de bu projeye ortak olmaktan ve proje ekibiyle çalışmaktan duyduğu memnuniyetini dile getirdi.

İzlenecek süreç belirlendi

Türkiye'deki proje takım lideri Daiva Matoniene, tamamlanmış faaliyetlere, önemli başarılara ve risklere odaklanarak şimdiye kadar proje uygulamasına genel bir bakış sundu. Bağcılar Belediyesi'ni temsilen katılan Özcan Caymaz ise Bağcılar Belediyesi tarafından proje kapsamında izlenecek süreci ve belediyenin bu zamana kadar iklim değişikliği alanında yaptığı faaliyetleri detaylı bir şekilde anlattı. Katılımcılardan Prof. Ayşen Erdinçler ile Lütfi Akça da faaliyetlerle ilgili bilgi verdi.

Toplantıda belediyelerden uzmanlar ve proje temsilcileri detaylı sunumlarda bulundu.

Oluşturulma Tarihi : 13. 12. 2021 Haberler Bağcılar'da 102 Hafıza İcazet Belgesi Bağcılar'da Minik Kulaçlar Şov Yaptı Lokman Çağırıcı, Yeni Mete Gazoz'lar olacaksınız Bağcılarlı Kadınlar Ney Sesi ile Huzur Buldu Canlı Çiçeklerin Tadını Çok Sevdiler Bağcılar'a e-Spor Merkezi Açılıyor Engelliler Çikolata Yapmayı Öğrendi Enderunlu Çocuklar, Yerli Teknolojiyi Konuştu Engelliler, Tiyatro Oyununda Buluştu 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Kaynak: Habermetre / Toplum

Bağcılar Belediyesi Avrupa Birliği Balkanlar Türkiye Haberler

Bakmadan Geçme

Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! 19-20 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 19 Nisan Cuma 2024? Survivor kim kazandı? 19 Nisan Cuma Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor CANLI izle! 19 Nisan Cuma TV8 Survivor HD izleme linki! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title