Haberler

İkizlerden Şehit Babaya Bayram Ziyareti

Şırnak'ın Küpeli Dağı Bölgesinde Teröristlerle Girilen Çatışmada Şehit Düşen Yüzbaşı Sinan Eroğlu'nun Eşi ve İkiz Çocukları, Kurban Bayramı Sabahını Edirnekapı Şehitliği'nde Geçirdi. Şehit Babalarının Mezarı Başında Bekleyen Kahraman ve Bade, Görenlerin Yüreğini Dağladı.

Şırnak'ın Küpeli Dağı bölgesinde teröristlerle girilen çatışmada şehit düşen Yüzbaşı Sinan Eroğlu'nun eşi ve ikiz çocukları, Kurban Bayramı sabahını Edirnekapı Şehitliği'nde geçirdi. Şehit babalarının mezarı başında bekleyen Kahraman ve Bade, görenlerin yüreğini dağladı.

Şehit eşinin acısını bayramın gelmesiyle birlikte farklı bir şekilde hisseden Tuba Eroğlu, 1 yaşındaki ikizleri Kahraman ve Bade'yi alarak sabah saatlerinde Edirnekapı Şehitliği'ne geldi. Duygusal anların yaşandığı ziyaret sırasında Tuba Eroğlu eşinin mezarını temizleyerek dualar okudu. Çocuklarına, "Bakın babanız burada yatıyor" diyen Tuba Eroğlu, zaman zaman gözyaşlarına hakim olamadı. Kahraman ve Bade, babalarının mezarı başından uzun süre ayrılmadı. Şehit babası Refik Eroğlu, "Polisimiz, askerimiz

vatan için mücadele veriyor ve vermeye devam edecektir" dedi.

(AS-EY-EY-ÖK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

title