Haberler

İki Ustaya Vefa Konseri

Ankara Büyükşehir Belediyesi Kent Orkestrası tarafından düzenlenen Ustalara Vefa Konseri'nde, Anadolu Rock Müziğinin efsane isimleri Cem Karaca ve Barış Manço anıldı.

Ankara Gelişim Korosu, Ankara Çok Sesli Derneği Korosu, Başkent Oda Orkestrası, Agora Gençlik Senfoni Orkestrası, Mavi Çizgi Sanat Evi ve Gönüllü Çocuk Korosunun da eşlik ettiği Ankara Büyükşehir Belediyesi Kent Orkestrası, Başkentlilere unutulmaz bir müzik ziyafeti yaşattı. Atatürk Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleştirilen ve yaklaşık 5 bin Başkentli'nin katıldığı konseri Ankara Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Asım Balcı, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları Yunus Aluç ve Erdoğan Kurtoğlu, Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı İhsan Yılmaz, Makine İkmal Bakım ve Onarım Daire Başkanı İsmail Yeşilyurt, Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Adnan Şeker, Özel Projeler ve Dönüşüm Daire Başkanı İbrahim Hayri Korkmaz, İşletme ve İştirakler Daire Başkanı Bayram Poyraz, Yazı İşleri ve Kararlar Daire Başkanı Neriman Erbahçeci de izledi.

Alkışlar hiç susmadı

Ankara Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Asım Balcı, Kent Orkestrası Şefi Kemal Günüç başta olmak üzere tüm sanatçı ve müzisyenleri tebrik etti. Yoğun programı nedeniyle konsere katılamayan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna'nın selamını getirdiğini belirten Balcı, "Bu muhteşem ekibi vatandaşlarımızla buluşturmaktan Büyükşehir olarak büyük bir mutluluk duyuyoruz. Büyük ustalar Barış Manço ve Cem Karaca'yı rahmetle, minnetle bir kez daha anıyoruz" dedi.

Başkentliler geçmişe yolculuk yaptı

Şef Kemal Günüç yönetimdeki Kent Orkestrası'nın profesyonel müzisyenleri eşliğinde, Barış Manço ve Cem Karaca şarkılarını, Turgay Bengü ve Yusuf Uğurer seslendirdi. "Gülpembe", "Dönence", "Kara Sevda", "Tamirci Çırağı" gibi unutulmaz şarkıları hep birlikte söyleyen Başkentliler adeta geçmişe yolculuk yaptı. Barış Manço'ya müzik yaşamında yıllarca eşlik eden Kurtalan Ekspres'in bas gitaristi Ahmet Güvenç'in de misafir sanatçı olarak katıldığı konserin senfonik rock düzenlemelerini ünlü besteci ve aranjör Utar Artun yaptı. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Barış Manço Asım Balcı Cem Karaca Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Beypazarı soda doğurganlığı mı etkiliyor? Beypazarı ne içeriyor? İsviçre Beypazarı sodayı neden yasakladı? Beypazarı soda yasaklandı mı? Beypazarı sodada bor mu var? Beypazarı açıklama yaptı mı? Barcelona-PSG maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Barcelona-PSG maçı şifresiz mi? 16 Nisan 2024 Salı Yayın akışı! Bugün kanallarda ne var? Bugün hangi diziler var? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 16 Mart Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? WhatsApp uçtan uca şifreleme nedir, neden değişir? Uçtan uca şifreleme nasıl çalışır? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 2024: İstanbul barajlarında son durum nedir? 16 Nisan baraj doluluk seviyesi yüzde kaç? Süt fiyatları ne kadar oldu 2024? Çiğ süte zam geldi mi? KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA? 16 Nisan Kabine Toplantısı gündemi nedir? Merkez Bankası'nın faiz kararı ne olur? Nisan ayı faiz kararı ne zaman açıklanacak? Resmi Gazete bugün (16 Nisan) kararları nedir? Resmi Gazete atama kararları 2024 belli oldu mu? 16 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 16 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Threads hesabı kapanırsa Instagram da kapanır mı, ne olur? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 16 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title