Haberler

İki Öğrencinin Katil Zanlısı Ölü Ele Geçirildi

Güncelleme:

Aşık olduğu kızın içinde bulunduğu okul servisini durdurup silahla iki öğrenciyi öldüren bir öğrenciyi de yaralayan katil zanlısı ölü ele geçirildi.

Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde aşık olduğu kızdan karşılık göremeyince, aşık olduğu kızın içinde bulunduğu okul servisini durdurup silahla iki öğrenciyi öldüren bir öğrenciyi de yaralayan katil zanlısı ölü ele geçirildi.

Kadirli ilçesinde Fatma Gül Gedikli isimli lise öğrencisine aşık olan ve aşkına karşılık bulamayan Sinan Dursun (25) okul çıkışında sevdiği kızın içinde bulunduğu öğrenci servisinin önünü keserek pompalı tüfekle saldırısı sonucu Fatma Gül Gedik, Fatma Nur Yalçın isimli öğrencileri öldürmüş, Rümeysa Demirel isimli öğrencinin ise yaralanmasına sebep olmuştu.

Olaydan sonra saldırıda kullandığı pompalı tüfekle olay yerinden kaçan saldırgan Sinan Dursun polis tarafından aranırken sabaha karşı Fatma Gül Gedikli'nin devam ettiği Kadirli Kız Meslek Lisesinin önüne gelerek olayda kullandığı pompalı tüfekle intihar etti. Olay yerinde hayatını kaybeden Sinan Dursun'un cesedi Savcının incelemesinin ardından ambulansla Kadirli Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. - OSMANİYE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Fatma Gül Osmaniye Kadirli Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title