Haberler

İki Kişiye Çarptı, Banka Şubesine Girdi

Antalya'da otomobilleriyle şehrin en işlek caddelerinde yarış yapan iki genç ortalığı savaş alanına çevirdi.

Antalya'da otomobilleriyle şehrin en işlek caddelerinde yarış yapan iki genç ortalığı savaş alanına çevirdi. Gençlerden birinin kullandığı araç park halinde bir otomobile çarparken, kazadan etkilenmemek için direksiyonunu yol kenarına kıran diğer sürücü kaldırımdaki iki kişiye çarptıktan sonra bir banka şubesinden içeri girdi.

Kaza saat 17.30 sıralarında Çağlayan Mahallesi, Metin Kasapoğlu Caddesi'nde meydana geldi. 07 CJZ 89 plakalı otomobilin sürücüsü Hüseyin Şimşek ile 07 GD 737 plakalı otomobilin sürücüsü Aziz Gül iddiaya göre şehrin en işlek caddesinde yarışmaya başladı. Bir ara direksiyon hakimiyetini kaybeden Aziz Gül, park halindeki bir otomobile çarparak yola savruldu. Bu kazadan kurtulmaya çalışan Hüseyin Şimşek ise, kullandığı otomobilin hakimiyetini kaybederek kaldırıma çıktı.

DEPREMZEDE ÖĞRENCİYİ EZDİ

Hız meraklısı iki gençten birinin kullandığı otomobil kaldırımda evine gitmekte olan Lise 1'inci sınıf öğrencisi Melis Dikici ile 76 yaşındaki Nazife Fırat'a çarptıktan sonra bir banka şubesinin camından içeri girdi. Yaralı öğrenci Melis Dikici'nin Van depreminin ardından ailesi ile birlikte Antalya'ya geldiği ve geçici olarak babasının kiraladığı evde kaldıkları öğrenildi.

ANNEM ÇEKMESE BENİ EZECEKTİ

Kaldırımda evine gitmekte olan bir başka öğrenci de Ece Şirin'di. Hız yapan araçlardan birinin üzerine doğru geldiği anda annesinin kolundan çektiğini ve aracın eteğini sıyırarak geçtiğini söyleyen Şirin, "Kazada daha fazla yaralı vardı. Ancak ikisi ağırdı onları hastaneye kaldırdılar. Kaldırımda çok sayıda öğrenci vardı. Ölüm olmaması mucize oldu" diye konuştu.

Kazadan yara almadan kurtulan her iki sürücü de ifadeleri alınmak üzere gözaltına alındı. olay yerinde inceleme yapan polis kaza ile ilgili soruşturma başlattı. - Antalya / Merkez

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title