Haberler

İki kez evlenip boşanan Kaya Çilingiroğlu'ndan şaşırtan nafaka çıkışı

Güncelleme:

Hülya Avşar'ın eski eşi Kaya Çilingiroğlu, kadın haklarıyla ilgili yaptığı açıklamalarla dikkat çekti. Çilingiroğlu, "Ben çocuklarımın giderlerini karşılıyorsam kadına niye para vereyim" dedi.

Aslı Şafak'ın sunduğu "İşin Aslı" programına konuk olan Hülya Avşar'ın eski eşi Kaya Çilingiroğlu, kadın hakları ile igili sorulan sorulara ilginç cevaplar verdi.

"ERKEK DE EZİYET ÇEKİYOR"

Bugüne kadar iki kez evlenip boşanan spor yorumcusu Kaya Çilingiroğlu, kamuoyunda sadece kadınlara haksızlık yapılmadığına dikkat çeken Çilingiroğlu, nafakaya bakış açısıyla dikkat çekti.

Kadınlar kadar erkeklerin de şiddet gördüğünü savunan Çilingiroğlu, "Bir kadının erkekten daha az ezildiğini düşünmüyorum. Erkeğe tecavüz eden yok mu bu ülkede? Erkek de eziyet çekiyor. Adam mesela evlilik yapıyor, boşanmak istiyor. Karısına 'Bırak beni gideyim' diyor. Bu sefer eşi 'Sen bana bu kadar para vereceksin' diyor. Bu nafaka ne abi?" diye konuştu.

İki kez evlenip boşanan Kaya Çilingiroğlu'ndan şaşırtan nafaka çıkışı

"KADINLARDAN AZ ÇEKMEDİM"

Çilingiroğlu, "Siz kadınlardan ne çektiniz Kaya Bey" sorusuna şu yanıtı verdi:

"Kadınlardan az çekmedim. Şunu demek istiyorum; 'Nafaka ne?' Ben zaten çocuğumun bütün giderlerini karşılayacağım. Gideceksin bir adamla birlikte olacaksın, yiyeceksin içeceksin, parayı ben vereceğim! Ben çocuklarımın giderlerini karşılıyorsam kadına niye para vereyim?" TRT Spor'da yorumculuk yapan Kaya Çilingiroğlu, "Çok param yok, memur maaşıyla yaşıyorum. TRT'den maaşım var. Doğru işleri yanlış zamanlarda yaptım" dedi.

İki kez evlenip boşanan Kaya Çilingiroğlu'ndan şaşırtan nafaka çıkışı

"ÖZLEMİŞİM"

Ekonomi kanalında yayınlanan programa konuk olan Kaya Çilingiroğlu, "37 yıldır ekonomi konuşmuyorum, özlemişim. Genelde ya Hülya'yı ya Feraye'yi ya da "Aldattın mı"yı soruyorlar" dedi.

İki kez evlenip boşanan Kaya Çilingiroğlu'ndan şaşırtan nafaka çıkışı

İki kez evlenip boşanan Kaya Çilingiroğlu'ndan şaşırtan nafaka çıkışı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Kaya Çilingiroğlu Hülya Avşar Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (33)

kartal:

abi gercek harbi adamsin sen adamgibi adamsin ne guzel konustun bu nafakayla ilgili ben para verecem benim parayla kadin gidip baska adamlarla yiyip icecek cok dogru bende ayni dusuncedeyim

27
4
yanıtYanıtla
ADSIZ CENGO:

ADAM SONUNA KADAR HAKLI BABANIN GÖREVİ ÇOCUKLARININ İHTİYACINI KARŞILAMAKTIR BOŞANDIĞI KADININ İHTİYAÇLARINI DEĞİL

25
4
yanıtYanıtla
Birisi:

Nafaka demek,çalışmadan kazanmak demek.

24
4
yanıtYanıtla
Kaya Abi:

Kaya taşı gediğine oturtmuş, çok güzel bir söz söylemiş, tamamen katılıyorum, televizyonlarda Türk aile yapısını yıkmak için ellerinden geleni yapan erkek düşmanı lezboş ve liboşların kadın hakkı diyerek sanki hakmış gibi gösterdikleri nafakayı niye erkek ödesin, nafaka artık kadınların bir mesleği haline gelmiş, nerde zengin veya iyi maaşı olan erkek görseler tuzağa düşürüp bir süre evli kaldıktan sonra elektrik alamıyorum bahanesiyle boşanıp ömür boyu bu erkekten maaş alıyorlar.

26
2
yanıtYanıtla
orhan:

DOGRU NAFAKA KALKSIN COCUK BAKACAK

18
4
yanıtYanıtla
Su adam:

Doğru söylüyorsun Kaya abim helal. Bazı Kadınlar zengin olana kendini Sülük misali yapışkan oluyor biz bir çare fakir erkekleride hep peşlerinden koşturup kendilerini iyi hissediyorlar ego yapıyorlar.

20
2
yanıtYanıtla
kartal:

devlet neyi bekliyor daha cokmu zor karari cikartmak 600 tane bosu bosuna para alan vekillere sesleniyorum sizin isiniz sadece devleten aylik almak devlet ihallerini kapmak deyil devlet datandas icin secildiniz orya

20
1
yanıtYanıtla
Neva:

Hadi Hulyanin parası vardı. Mesela Feraye. Bosandin oğlun Ferayenin yanında kirasini odeyemiyor, doğalgaz parası elektrik parası çok. Bir mesleği de yok mesela. Bulduğu işler asgari ücretli işler. Oğlunda fakirlige düşmüş olmuyor mu. Oğlunun seninle yaşadığı standartlarda yaşaması gerekmez mi. Belki bir ev vermezsin ama oturma hakkı verebilirsin.

8
10
yanıtYanıtla
kartal:

bakmamiyorsa versin cocugu babasina olsun bitsin kadin nasil olsa bosandiktan sonra yuz kisiyle birlikte olacak cocuga bakma zamanmi kalacak

yanıt8
yanıt7
mert:

bedava para seviyor bayanlar lafa gelince eşitlik istiyoruz :) yeme arkadasım adamların parasını cocuga bakamıyorsan dedi gibi ver adama . .

yanıt0
yanıt0
Tüm 33 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title