Haberler

İki Hafta Önce Survivor'a Giden Ümit Karan'ın Kapısına İcra Memurları Dayandı

Güncelleme:

Maçka'da sahibi olduğu mekana ait borçları ödemeyi unutan Ümit Karan'ın Bakırköy'deki evine icra memurları gitti. Dominik'i arayan eşi, konuyla ilgili program ekibine bilgi verdi.

İki hafta önce Survivor yarışması için Dominik'e giden Ümit Karan, borçlarını ödemeyi unutunca Bakırköy'deki evinin kapısına icra memurları dayandı.

SAHİBİ OLDUĞU MEKANA AİT BORÇLARI ÖDEMEDİ

Sabah Gazetesi'nden Tansu Ceylan'ın haberine göre bu ayın başında Survivor için Dominik'e giden Karan, Maçka'da sahibi olduğu mekana ait borçları ödemeyi unuttu. Alacaklı olan içecek firması ise icra takibi başlattı.

EŞİ ŞOKE OLDU

Önceki gün Karan'ın Bakırköy'deki evine icra memurları gitti. Kapıyı açan Zeynep Karan, büyük şok yaşadı ve Dominik'i arayıp program ekibine durumu bildirdi. Firmadan, bir hafta süre istendi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Dominik Cumhuriyeti Ümit Karan Bakırköy Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (12)

Enesson:

Acun da masraftan kısacam diye aynı tipleri, ıskartaya çıkmışları evirip çevirip kanallarında farklı programlarda kullanıp duruyo. . baydı artık yauu

25
0
yanıtYanıtla
boşa lak lak:

bırakın bu programların reklamını yapmayı bunlar sosyal erozyon sevgi yok yalan çok paylaşmak yok kıskançlık çok koca insanlar boş bir şey uğruna akşama kadar suya gir acun düdük çalsın karaya çık topu tut topu at hırçınlık agresif tavırlar cabası tamamen sosyal uyumsuzluk gösterisi bizde basını medyası maşallah el birliği ile bu programları destekliyoruz

19
0
yanıtYanıtla
gerçek:

El birliğiyle desteklemiyorlar dostum adam basına reklamı çıksın diye milyonlar ödüyor

yanıt0
yanıt0
İŞİN DOĞRUSU:

Ben diyorum, inanmıyorlar. Paraya ihtiyacı olmayanın orada işi olmaaz.

15
1
yanıtYanıtla
Macit:

Acun oğlum bu Ümit Karanı unutma sen nekadar hümanitsin bilirim yap bir iyili Ümit beye

8
3
yanıtYanıtla
bozkurt2:

paraya ihtiyaç olmasa o çile çekilir mi oyunlar ağır her an sakatlık olabilir nitekim hakan neredeyse kör oluyordu.

10
0
yanıtYanıtla
Rambo:

Valla ben bakmıyor. Çünkü avanak değilim.

7
0
yanıtYanıtla
Dogrucu Davut:

2 HAFTADA HACIZ MEMURU GELMEZ HUKUKU SÜREC ÜZUN SÜRER, EKONOMIK SIKINTI VAR ORTADA.

7
0
yanıtYanıtla
Sedat:

Hep aynı program baydı bide sürekli kavga gürültü konsepti yoruyor insanı zaten hayatımız gürültülü insan evde huzur istiyor

7
0
yanıtYanıtla
Hayırdır:

Acun kalitesini Nihat doğan ı karşınıza çıkararak gösterdi şahsen ben izlemiyorum izlettirmiyorum

4
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title