Haberler

İki Film Yolda

Türk Sinemasının Ünlü Oyuncusu Kadir İnanır Yeni Çekeceği İki Filmin Çok Ses Getideceğini İddia Etti

TÜRK SİNEMASININ ÜNLÜ OYUNCUSU KADİR İNANIR YENİ ÇEKECEĞİ İKİ FİLMİN ÇOK SES GETİDECEĞİNİ İDDİA ETTİ

Kadir İnanır, bu dünyaya bırakacağı en büyük servetin filmleri olduğunu ve bu servete yenilerini eklemeye hazırladığını söyledi. Yeni projelerini açıklayan ünlü aktör 'İki film projesi var, ikisi de büyük ses getirecek' dedi.

Üç yıldır beyazperdeden uzak kalan Kadir İnanır iki iddialı filmle sinemaya dönüyor. 'Sinema sevdam asla tükenmez' diyen ünlü aktör, iki iddialı film projesi üzerine çalıştığını açıkladı. Ünlü aktör, yeni çekeceği filmlerin Türkiye'de ve yurtdışında büyük ses getireceğini iddia etti ve Kuzey Rüzgarı dizisi bittikten sonra izleyiciyi şaşırtacak projelerle film setine döneceğini söyledi.

İki film birden

Kadİr İnanır, 'Selvi Boylum Al Yazmalım, Yılanların Öcü, Tatar Ramazan gibi filmler bırakacağım en büyük servettir. Şimdi bu servete yenilerini ekleyeceğim' diyerek yeni projelerini anlattı; 'Filmin biri, Türkiye'de şimdiye kadar çekilmiş en zor ve en büyük film olacak. Tamamı denizde çekilecek film için rekor bir bütçe ayırdık. Diğer film ise bir hapishane öyküsü. Senaryo yazımı biten filmin çekimlerine, diziden sonra başlayacağız' dedi.

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title