Haberler
Güncelleme:

İki farklı Kovid-19 araştırmasına göre, hastaların yüzde 40'ı hiç belirti göstermiyor

İzlanda ve Japonya'da yapılan iki farklı araştırmada koronavirüs tespit edilen hastalarının en az yüzde 40'ında hiçbir semptoma rastlanılmadığı ortaya çıktı. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (19)

Memleketim:

Ya su sözde uzmanim diyenlerin sözlerine kulak asmayin. Belirti yoksa bulasmamis anlamina gelir. Herkes uzman oldu herkes doktor oldu. Bu virus hangi kapitalis rejime calisiyor cikar yakinda ortaya.

11
13
yanıtYanıtla
Neden bu virüsü ilahtan bir uarı kabul etmiyorsunu:

Ya yüce yaradan bizi uyarıyorsa

yanıt7
yanıt8
Memleketim:

Yüce Yaradan bizi bu virusla uyarmis olsaydi. Bugün cakma imparator, Abdurrahim ve nice zenginler kurtulmaz ölürlerdi. Neymis efendim. Fakir yaslilar ve caresiz hastalari öldürme kampanyasiymis. Biraz akilinizi kullanin. Bu virus politikacilari, zenginleri ve ünlüleri öldürmüyor. Yakinda cikar kokusu ortaya.

yanıt5
yanıt3
OSMAN:

NE YAPACAZ PEKİ ? FARKINDA OLMADAN EŞE DOSTA BULAŞTIRMAYALIM :((

18
0
yanıtYanıtla
uzman:

Sosyal izolasyonu uygulayacağız. İşe gidiyorsanız işten eve evden işe. İşyerinde de çalışma arkadaşlarınızla aranızda 1, 5 metre mesafe olacak.

11
2
yanıtYanıtla
aydın:

fabrikada tasarım mühendisiyim işçiye durumu anlatamıyorum kafası basmıyor nasıl mesafe koyacağız bu cahillikle yaşayan insanlara?

yanıt3
yanıt3
Tayyar Durden:

Yav arkadaşlar ne kadar pervasızca yorumlar var. . . Kuş gribiymiş, domuz gribiymiş çok abartıldı, hemfikirim, ama bu sefer durum ciddi. Vademiz geldiyse, olacağı varsa olur; onda da hemfikirim öleceksem de ölürüm; ama neden elimden geldiğince tedbirimi almayayım? Neden virüsü alıp da sevdiklerime veya masumlara bulaştırayım, nasıl taşıyacağım onun vebalini? İtalya ciddiye almadı, durum ortada, patır patır gidiyor insanlar.

10
1
yanıtYanıtla
Oğuz:

Her gün yeni bir şeyler ortaya atılıyor. İyileşen insanların sayısı fazla denilmişti. Baktılar ki insanlar ümitvâr oluyor hemen bir şey duyurdular. Neymiş iyileşen hastaların ciğerlerinde vs. kristalimsi parçacıklar gözlemlenmiş. Hadi canım. . . Korkuyu yaymaya çalışıyorlar. Her habere inanmayınız. Tedbir alabildiğiniz kadar alınız. Gerisini kafaya takmaya gerek yok. Her şey olacağına varır. Hayrlı günler.

7
2
yanıtYanıtla
nkk:

bilincli mi bilincsizmi bu virus hala belli degil pikolojisinide mahvetiller insanlarin

7
0
yanıtYanıtla
doğan:

virüsün bilinci olmaz. gözü ya da kulağı yoktur tek yapabildiği anahtar kilit gibi reseptörleri kullanarak hücreye bağlanmak ve kendini oluşturacak materyali hücreye zerk etmek. Bilinçli olsaydı sonunda kendini de öldürecek kadar kopya yaratıp konağın ölümüne neden olmazdı.

yanıt3
yanıt1
DELİ SAVO:

ben hasta değilim delinin biri kuyuya taş attı diye peşinden bende mi atlayacağım yaa yürüyün gidin işinize be 29 sene boyunca yaşamışım bunca senedir yaşayanlar neden önceden ölmemişte şimdi ölüyor hasta değilsem zorla mı hastayım diyeceğim sırf para kazanmak uğruna bunlar ben işe gelip gidiyorum yatmak için gelmedim evimi geççindirmek için geldim öleceksem Allah nasipse yazar kimse boş yere telaşlanmasın hiçbirşey yok dikkat ettiyseniz ölenlerin çoğu da zaten kalp veya kranik rahatsılığı

4
2
yanıtYanıtla
bilimi dinlemek gerek:

gezmeyelim dolaşmayalım

2
3
yanıtYanıtla
38:

Ecel geldiyse bas agriisi bahane olenlere rahmet selamlar

3
2
yanıtYanıtla
IHTIYAR:

Calsin dudukler baslasin maclar

1
1
yanıtYanıtla
Taha:

Geçen cuma bağırsaklarım bozuldu. 1 gün sürdü. Akabinde çok çok hafif halsizlik ve kuru öksürük eşlik etti 3 gün. Şimdi 5. gün. Halsizlik yok, kuru öksürük ve hafif ciğerlerimde acıma var. Psikolojik olarak anksiyetik nefes darlığı da oluştu, kaygıdan. Eve kapandım, kendimi dinliyorum, ne yapayım? Karşı dairemde yaşli bir çift oturuyor. Ne olur ne olmaz adımımı dışarı atmıyorum. Ama korku oluştu. Ateşim hiç olmadı bu süreçte.

2
0
yanıtYanıtla
ATEŞ GÖSTERMİYOR:

ATEŞ GÖSTERMİYOR BAZI HASTALAR OLMUŞ OLABİLİRSİN TEST YAPTIR BENCE

yanıt0
yanıt2
Muhetmel:

Bagirsak bozulma olmasada 1 hafta once bendede ayni belirtiler vardi ama ateş yoktu

yanıt0
yanıt0
Sedat:

Herkese farklı muamele çekiyo yandığım..sanki şuurlu mu nedir..

1
0
yanıtYanıtla
Ozan:

İlkdefa bir prof mehmet öz doğru konuştu. Helâl olsun.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title