Haberler

İki Arkadaşın Cesetlerine Ulaşılamadı

Malatya'da serinlemek için gölete giren 3 arkadaştan 2'si boğuldu.

Malatya'da serinlemek için gölete giren 3 arkadaştan 2'si boğuldu. Su altı arama-kurtarma ekipleri iki arkadaşın cesetlerine akşam saatlerinde ulaşamayınca arama çalışması yarın sabaha kaldı.

Merkez Yaygın Beldesinde bulunan gölette serinlemek için suya girdikleri öğrenilen 3 arkadaştan 27 yaşındaki Furkan Kılıç göletten yüzerek karşıya geçmek istediği sırada boğulma tehlikesi geçirince 25 yaşındaki Mehmet Sarı ile ismi öğrenilemeyen diğer arkadaşı da suya girdi. Furkan Kılıç ile arkadaşını kurtarmak isteyen Mehmet Sarı boğularak gölde kaybolurken diğer arkadaşları sudan çıkarak durumu jandarmaya bildirdi.

Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ve jandarma ekipleri boğulan iki arkadaşın cesetlerine ulaşamadı. Malatya Belediyesi su altı arama kurtarma ekipleri gölette uzun süre boğulan arkadaşların cesetlerini ararken acı haberi alarak gölete gelen aileler sinir krizleri geçirdiler.

Jandarma ekipleri sinir krizleri geçiren aileleri güçlükle zapt ederken havanın kararmasıyla sualtında görüşün sıfıra düşmesi nedeniyle arama çalışmaları sabah erken saatlere bırakıldı.

2 arkadaşı gözlerinin önünde boğulan ismi öğrenilmeyen genç ise şoka girdiği için ambulansla hastaneye kaldırıldı. Cesetleri arama çalışmaları sabah gün aydınlanmasıyla birlikte tekrar başlayacak.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title